- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: На 18, а съм още девствена. Има ли нещо срамно?
Нищо срамно няма. Даже напротив. Да не си мислиш, че на пиклите правили секс на по 13 години им прави някаква чест. Когато си готова и си намерила човек, в който си сигурна, тогава прави секс. Недей да избързваш, само защото някой си ти се подиграва.
A ako primerno pravish sex sus momche koeto vse oshte ne go e pravil nqma li da ysetish che my e za purvi put.Taka che ne kazvai che nqma da se razbere zashtoto momcheto nqma da znae oshte kakvo da pravi i momicheto shte razbere i shte my stane mnogo neydobno ne mislish liПървоначално написано от krem4et0
![]()
с 1 дума не
Ми аз познавам една мацка, която е на 22 и е девствена, така че въобще не се притеснявай. Наистина не би било нормално, ако беше почнала на 13 да речем, а на 18 да не си правила секс според мен няма нищо лошо.Първоначално написано от Бръмче
![]()
ужасно срамно е,незнам просто как си го допуснала,знаеш ли какви огромни последнствия има това че си девствена на 18,а?първо половият ти орган е плесенясал със сигурност,ако не се къпеш често и мухал също може да е хванал,веднага хукваи по аптеки също така и за препарати против молци.че и те са се навъдили,абе ужас ти казвам,дано всичко да е наред,успех![]()
Аз съм спала с девствен мъж и повтарям,че е страхотно да си първата на някое момче.Един вид благоговее пред теб,мил,грижовен и нежен е.Не е егоист.Приема всеки твой жест в леглото като нещо необикновено.Въпросното момче беше на близо 21,когато това стана.Не съм го изпъдила заради това-нали има втори и трети и хиляден път!!!!Първоначално написано от Анонимко
i as mislq taka!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от The_Terminator
nqma nishto ama nishto sramnoo!! nedei se vkarva v nekvi filmi. mnogo dobre si pravish 4e ne si po4nala ot 13-14 godini.evala =D>
emi zna4i i az sum na 18 i o6te sum devstvena i kato 4eta mneniqta vi se okurajavam malko po malko.no problema pri mene e tova 4e sum mn pritenciozna sprqmo mom4etata (sega sigurno 6te kajete emi togava 6te si ostane6 devstvena cql jivot) ne e taka.prosto moje da ne sum sre6tnala podhodq6tiq 4ovek nali?![]()
Точно това е не си срещнала подходящия човек и не мисля, че ще останеш девственица цял живот спокойно. Ще дойде и твоят човек![]()
Жени като теб и да търсиш рядко се намирят трябва да се радваш дажелично като момче за мен няма нищо странно само така
радвам се че не си се потдала
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Ейй, мислех, че момичетата като теб са се свършили! На тези дето ти се подиграват им кажи, че нямат грам мозък в главата.
Няма такъв момент като "липса на кандидати". Има го момента "когато ти решиш , че го искаш и се почувстваш готова". И най-важното - с мъж, който знае какво прави с теб и как да ти достави удоволствие, а не да те кара да виеш от болка и после да пуска тук идиотски теми "дали е забременяла щот' не знам дали свърших или се изпиках".
най-важно е как се чувстваш ти и тегли една майна на така наречените ти приятели.
Първоначално написано от wow_girl
хахаха
няма от кво да се притесняваш
е са ще ти предложи некой да те отвори
Ще има, ако го направиш с някой кретен, който едва познаваш. =D>
На 18г. и аз бях. И приятелките ми също. Въпрос само на личен избор е кога, с кого, къде и как. В тази последователност.
az sym mom4e i sym na 18 i oshte ne sym go pravil... i ne mi dreme!!!![]()
Няма нищо срамно![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Естествено,че няма нищо срамно!Нека приятелите ти се подиграват,не им обръщай внимание!Не разбирам какво му е срамното да изчакаш докато срещнеш подохдящия човек...![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Ne
Ами така е че има и такива,които не могат да си съберат краката.Но някои са изключение.Аз го напаравих на 15 с човека,който най много обичам и най-много ще обичам.Така че не мисля,че съм сгрешила в това.Но ако не го бях срещнала може би и аз щях да бъда девствена до 18 да кажем,в което няма нищо лошо.Трябва просто да знаеш,че това е човека,с който искаш да го направиш.Аз искам да имам само един партньр през целия ми живот и просто не ми трябват други!Така че не слагай всички под един знаменател!Айде като някое момиче го е нправило на 15 и едва ли не вече е к***а.Първоначално написано от krem4et0
koalka-имах в предвид да са правили толкова секс докато направят 15,че да не могат да стоят мирно,а не че са почнали на 15.За мен 15 е рано.Снощи се разхождахме с гаджето по панаира в нашия град и гледаме разни на 13-14 се държат за ръка и се мляскат насред центъра.И знаете ли какво е-смешно.Та те още не са развити,имат детски физиономии,а вече кой съм аз!И 100% после те са отишли някъде да се ч*кат,докато ние големите хора се прибрахме,че от днес почвам лекции и трябваше да съм в леглото в 10.Та с гаджето си говорехме,че на тази възраст-под 18 е просто смешно.Той лично,когато е бил на 18 е имал приятелка на 16 и казва,че е малка и не е знаела какво иска.А какво остава за 14-15.За мен сексът се прави най-вече когато си отговорен и рял,за да изпиташ истинското удоволствие.А не 1 девойка да се чуди защо след 1 година секс не изпитва оргазъм,а някой "пич" да пита защо като види голо момиче свършва за секунди.Ами като си на 14-15-16 е така,скъпи деца.И скъпа ми,koalka-да ти кажа,че това че го правиш с 1 човек не е достатъчно оправдание за ранната възраст,в която си започнала сексуалният си живот.Прощавай,ама аз имах детство и на 15 не знаех почти нищо за сексът.не казвам,че е хубаво,но не се интересувах.Та аз на 15 не се бях целувала с момче и когато 1 ме помоли да го направя аз казах-не мога малка съм още и не съм готова.И говорим за целувка,а не за секс!!!!Аз съм за това децата да си имат детство-цял живот ще сте възрастни и ще ви се налага да поемате отговорности.По-хубаво от детството няма-безгрижие,веселие,забавлен ие.Изживейте го-ще съжеляате 1 ден!!!!
1.Не искам да се оправдавам точно пред теб защо съм почнала да го правя на 15 и половина.2.За мен достатъчна причина е че обичам приятеля си,искам да съм с него,искам да изживея живота си с него.Аз мога да кажа за себе си,че не съм някоя глезла,която още на по 13-14 се е целувала с момче.3.И аз докато не срещнах него не се бях целувала и не бях имала гадже.4.И аз съм имала детсво.И за мен 15 е рано,но при много условия.5.Естествено,ако не бях срещнала любовта на живота си на 15(предполагам няма да си съгасна с моето твърдение,при положение,че ме мислиш за някоя дето е с момчета от 10-годишна,нямала детсво и т.н.,но няма да тръгна да те убеждавам в това),нямаше да го направя на 15-16, може би по-късно.Никога не бих искала първия ми път да е с момче,към което нямам чувства.Нямаше и да го направя.Сигурна съм в това.Приятелят ми никога не ме е карал да правя каквото и да било.Двамата стигнахме до взаимно съгласие да го направим на по 15 и половина.Това че някой го е направил на 18(не визирам теб),означава ли,че е по-зрял от мен да кажем,защото говоря от мое име.Може и да има такива,приемам,но това възраста не винаги е мярка за зрялостта.Естествено и при мен някой да дойде и да ми каже,че иска да го направим,няма да се съглася,защото не правя секс с всеки срещнат и още по-малко като съм на 15-16.Това,че бившата приятелка на гаджето ти не е знаела какво иска и предполагам не е имала толкова силни чувства като моите,означава ли че всички на по 16 не знаем какво искаме.Пубертета е възраст,в която малко или много ставаме вече възрастни,но това естествено не означава,че трябва да го правят на по 12-13,а дори и на 15 при някои обстоятелства.Първоначално написано от krem4et0
Ехехехе... какво пък да е срамното ? Какви приятели са ти щом ти се подиграват ? Осъзнай се къде живееш ! И не е важно дали си девствена или не... Животът не е публичен дом, това не го забравяй. Може пък да си решила, първата стъпка да е, когато се ожениш...Първоначално написано от wow_girl
Да не ти пука какво ти говорят ...![]()
![]()
Не се впрягам.Просто не съм съгласна с теб,защото слагаш всички под общ знаменател.Ако си на 15 не си зрял и точка...това е тъпо.Това,че си на 20 и може би си зряла,не означава,че като си на 15 не може дамислиш като 20-годишен.И не всички на по 20 са зрели хора.И това на колко си го нпаравила не показва толкова много зрелостта ти.Е,не сега датръгнеш от 12.Но аз не съжалявам,че съм го направила с любовта на живота си.Първоначално написано от krem4et0