Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Цитирай Първоначално написано от koalka
Цитирай Първоначално написано от krem4et0
koalka-имах в предвид да са правили толкова секс докато направят 15,че да не могат да стоят мирно,а не че са почнали на 15.За мен 15 е рано.Снощи се разхождахме с гаджето по панаира в нашия град и гледаме разни на 13-14 се държат за ръка и се мляскат насред центъра.И знаете ли какво е-смешно.Та те още не са развити,имат детски физиономии,а вече кой съм аз!И 100% после те са отишли някъде да се ч*кат,докато ние големите хора се прибрахме,че от днес почвам лекции и трябваше да съм в леглото в 10.Та с гаджето си говорехме,че на тази възраст-под 18 е просто смешно.Той лично,когато е бил на 18 е имал приятелка на 16 и казва,че е малка и не е знаела какво иска.А какво остава за 14-15.За мен сексът се прави най-вече когато си отговорен и рял,за да изпиташ истинското удоволствие.А не 1 девойка да се чуди защо след 1 година секс не изпитва оргазъм,а някой "пич" да пита защо като види голо момиче свършва за секунди.Ами като си на 14-15-16 е така,скъпи деца.И скъпа ми,koalka-да ти кажа,че това че го правиш с 1 човек не е достатъчно оправдание за ранната възраст,в която си започнала сексуалният си живот.Прощавай,ама аз имах детство и на 15 не знаех почти нищо за сексът.не казвам,че е хубаво,но не се интересувах.Та аз на 15 не се бях целувала с момче и когато 1 ме помоли да го направя аз казах-не мога малка съм още и не съм готова.И говорим за целувка,а не за секс!!!!Аз съм за това децата да си имат детство-цял живот ще сте възрастни и ще ви се налага да поемате отговорности.По-хубаво от детството няма-безгрижие,веселие,забавлен ие.Изживейте го-ще съжеляате 1 ден!!!!
1.Не искам да се оправдавам точно пред теб защо съм почнала да го правя на 15 и половина.2.За мен достатъчна причина е че обичам приятеля си,искам да съм с него,искам да изживея живота си с него.Аз мога да кажа за себе си,че не съм някоя глезла,която още на по 13-14 се е целувала с момче.3.И аз докато не срещнах него не се бях целувала и не бях имала гадже.4.И аз съм имала детсво.И за мен 15 е рано,но при много условия.5.Естествено,ако не бях срещнала любовта на живота си на 15(предполагам няма да си съгасна с моето твърдение,при положение,че ме мислиш за някоя дето е с момчета от 10-годишна,нямала детсво и т.н.,но няма да тръгна да те убеждавам в това),нямаше да го направя на 15-16, може би по-късно.Никога не бих искала първия ми път да е с момче,към което нямам чувства.Нямаше и да го направя.Сигурна съм в това.Приятелят ми никога не ме е карал да правя каквото и да било.Двамата стигнахме до взаимно съгласие да го направим на по 15 и половина.Това че някой го е направил на 18(не визирам теб),означава ли,че е по-зрял от мен да кажем,защото говоря от мое име.Може и да има такива,приемам,но това възраста не винаги е мярка за зрялостта.Естествено и при мен някой да дойде и да ми каже,че иска да го направим,няма да се съглася,защото не правя секс с всеки срещнат и още по-малко като съм на 15-16.Това,че бившата приятелка на гаджето ти не е знаела какво иска и предполагам не е имала толкова силни чувства като моите,означава ли че всички на по 16 не знаем какво искаме.Пубертета е възраст,в която малко или много ставаме вече възрастни,но това естествено не означава,че трябва да го правят на по 12-13,а дори и на 15 при някои обстоятелства.
Не се впрягай толкова-просто изказвам мнението си!Не може всички да мислим еднакво.Аз казвам,това което мисля по въпросът.
Не се впрягам.Просто не съм съгласна с теб,защото слагаш всички под общ знаменател.Ако си на 15 не си зрял и точка...това е тъпо.Това,че си на 20 и може би си зряла,не означава,че като си на 15 не може дамислиш като 20-годишен.И не всички на по 20 са зрели хора.И това на колко си го нпаравила не показва толкова много зрелостта ти.Е,не сега датръгнеш от 12.Но аз не съжалявам,че съм го направила с любовта на живота си.