Първоначално написано от
krem4et0
koalka-имах в предвид да са правили толкова секс докато направят 15,че да не могат да стоят мирно,а не че са почнали на 15.За мен 15 е рано.Снощи се разхождахме с гаджето по панаира в нашия град и гледаме разни на 13-14 се държат за ръка и се мляскат насред центъра.И знаете ли какво е-смешно.Та те още не са развити,имат детски физиономии,а вече кой съм аз!И 100% после те са отишли някъде да се ч*кат,докато ние големите хора се прибрахме,че от днес почвам лекции и трябваше да съм в леглото в 10.Та с гаджето си говорехме,че на тази възраст-под 18 е просто смешно.Той лично,когато е бил на 18 е имал приятелка на 16 и казва,че е малка и не е знаела какво иска.А какво остава за 14-15.За мен сексът се прави най-вече когато си отговорен и рял,за да изпиташ истинското удоволствие.А не 1 девойка да се чуди защо след 1 година секс не изпитва оргазъм,а някой "пич" да пита защо като види голо момиче свършва за секунди.Ами като си на 14-15-16 е така,скъпи деца.И скъпа ми,koalka-да ти кажа,че това че го правиш с 1 човек не е достатъчно оправдание за ранната възраст,в която си започнала сексуалният си живот.Прощавай,ама аз имах детство и на 15 не знаех почти нищо за сексът.не казвам,че е хубаво,но не се интересувах.Та аз на 15 не се бях целувала с момче и когато 1 ме помоли да го направя аз казах-не мога малка съм още и не съм готова.И говорим за целувка,а не за секс!!!!Аз съм за това децата да си имат детство-цял живот ще сте възрастни и ще ви се налага да поемате отговорности.По-хубаво от детството няма-безгрижие,веселие,забавлен ие.Изживейте го-ще съжеляате 1 ден!!!!