Цитирай Първоначално написано от koalka
Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Ами не са зрели на 15-извинявай.За мен са деца.Мястото им е на двора-да скачат на въже да си играят с кукли или на магазинерки,да правят кукленски манджи и да си учат уроците.На 15 е 8-ми клас.Каква зрялост за бога! 8-ми клас!!!! Знам,че сега е модно и 90% от децата под 17-18 го правят,защото ще ме помислят за задръстен/а,защото всички го правят или защото ще ме изолират от групата.Много малко са тези,които го правят осъзнато,с разбиране към сексът,с уважение към партньорът и с необходимата отговорност! Голяма част от тези деца не си познават органите,не знаят нищо за контрацепцията или венерическите болести.И аз на 15 знаех това,което беше в учебникът за 8-ми клас,а то не е кой знае колко много-е,като за начало е добре де.Но колко от тези деца учат днес? Виждам го-всеки казва-а няма да ме изпитат,шляе се по улиците,ходи на пишлеме парти и се мляска със съученичките си.Да,годините не определят зрялостта-съгласна съм,но не можеш да твърдиш,че масата е зряла на 15.Разбира се има изключения,които само потвърждават правилото.Не те нападам лично,но не мисля че е работа на 15 годишно да се търкаля в леглото с някой-по добре да си рита топката там,да си преоблича куклата и да забрави за сега за половите си органи!Най-малкото на 25 вече ще му е втръснало до болка от сексът!!!!!
На кукли се играе в детската градина,но няма значение.Да,може и някои да не са зряли,но аз за себе си мога да кажа,че съм по-зряла от тези хора,които имаш в предвид,без да се имам занещо повече от тях.Не знам за кой имаш в предвид да се търкаля в леглото с НЯКОЙ,надявам се не мен,по простата причина,че не МОЖЕШ да знаеш как стоят нещата при нас с приятеля ми-15-годишните деца,како!Секса не може да ти втръсне до болка,ако го правиш с любимия човек."Да си преоблича куклата"
Ти изобщо четеш ли?Аз не говоря зе теб конкретно,защото не те познавам като човек и н мога да твърдя каква си и колко си зряла.Аз казах,че масата на 15 не са зрели,супер големи идиотчета са и че правят секс,защото така е модерно.Казах,че има изключения-приеми,че ти си такова.И с кукли се играе до тогава,докато ти е приятно.По мое време играехме до 15-16 и да ти кажа и сега ми се прави,та чакам с нетърпение да имам племеничка,че да си играем двете .Знам,че сега не е така,но просто казвам,че от това губите вие,защото детството не се връща.На 21 ще ви се иска да сте деца,но това няма как да стане.Защо бързате без някой да ви кара,защо се товарите с отговорности,за които реално не сте готови.Пак ще почнеш сигурно с твоите-аз бях готова и прочие.ти така смяташ сега.но знай,че когато си в планината не можеш да оцениш величието й.Като се отдалечиш разбираш колко е прекрасна.Така и след 2-3 години да речем ще разбереш,че детството е най-хубавия период в животът и ти не си си го изживял до край.То и аз на 15 исках да порасна,а сега искам да съм на 15!