Цитирай Първоначално написано от doky
Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Ами не са зрели на 15-извинявай.За мен са деца.Мястото им е на двора-да скачат на въже да си играят с кукли или на магазинерки,да правят кукленски манджи и да си учат уроците.На 15 е 8-ми клас.Каква зрялост за бога! 8-ми клас!!!! Знам,че сега е модно и 90% от децата под 17-18 го правят,защото ще ме помислят за задръстен/а,защото всички го правят или защото ще ме изолират от групата.Много малко са тези,които го правят осъзнато,с разбиране към сексът,с уважение към партньорът и с необходимата отговорност! Голяма част от тези деца не си познават органите,не знаят нищо за контрацепцията или венерическите болести.И аз на 15 знаех това,което беше в учебникът за 8-ми клас,а то не е кой знае колко много-е,като за начало е добре де.Но колко от тези деца учат днес? Виждам го-всеки казва-а няма да ме изпитат,шляе се по улиците,ходи на пишлеме парти и се мляска със съученичките си.Да,годините не определят зрялостта-съгласна съм,но не можеш да твърдиш,че масата е зряла на 15.Разбира се има изключения,които само потвърждават правилото.Не те нападам лично,но не мисля че е работа на 15 годишно да се търкаля в леглото с някой-по добре да си рита топката там,да си преоблича куклата и да забрави за сега за половите си органи!Най-малкото на 25 вече ще му е втръснало до болка от сексът!!!!!
Виж ся,тва че ти си супер задръстена,нямаш си работа и затова пишеш по форумите,не значи,че всички са таквиа,раиш?Не избивай тук комплексите си,ти самата казваш,че си го направила за пръв път на 20,но ен мога да разбера кво лошо има някой като го правят на 15 примерно,ако ти го беше направила на 15 сега нямаше да говориш така,ясна си ми.Просто спри да критикуваш момичето за тва което ти казва,щото те оборва по всеки параграф,а ти едиснтвено се хабиш да пишеш поеми без капка смисъл,затова по-добре замълчи,щото полза от постовете ти определено няма
По кой параграф ме е оборила-всеки говори от собствената си камбанария.Явно постовете ми са големи и не ги четеш задълбочено-айде още 1 път се опитай-дано този път разбереш какво съм искала да кажа.А да и на 15-16 можех да првя секс-н ми липсваха кандидати,а и тялото ми имаше нужди,ама аз имах акъл и морални принципи.Неща,които очевидно ти липсват.