Първоначално написано от
krem4et0
Ами не са зрели на 15-извинявай.За мен са деца.Мястото им е на двора-да скачат на въже да си играят с кукли или на магазинерки,да правят кукленски манджи и да си учат уроците.На 15 е 8-ми клас.Каква зрялост за бога! 8-ми клас!!!! Знам,че сега е модно и 90% от децата под 17-18 го правят,защото ще ме помислят за задръстен/а,защото всички го правят или защото ще ме изолират от групата.Много малко са тези,които го правят осъзнато,с разбиране към сексът,с уважение към партньорът и с необходимата отговорност! Голяма част от тези деца не си познават органите,не знаят нищо за контрацепцията или венерическите болести.И аз на 15 знаех това,което беше в учебникът за 8-ми клас,а то не е кой знае колко много-е,като за начало е добре де.Но колко от тези деца учат днес? Виждам го-всеки казва-а няма да ме изпитат,шляе се по улиците,ходи на пишлеме парти и се мляска със съученичките си.Да,годините не определят зрялостта-съгласна съм,но не можеш да твърдиш,че масата е зряла на 15.Разбира се има изключения,които само потвърждават правилото.Не те нападам лично,но не мисля че е работа на 15 годишно да се търкаля в леглото с някой-по добре да си рита топката там,да си преоблича куклата и да забрави за сега за половите си органи!Най-малкото на 25 вече ще му е втръснало до болка от сексът!!!!!