- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Искаме да си направим кичури, но не руси, а...
здравеите .... значи и аз искам да ви питам нещо ....![]()
значи с едни приятелки решихме да си направим кичури ... но не руси ..а нещо от сорта на червено ...лилаво ...синио и сякви такива цветове които могат да се намерят ..та искам да ми кажете някаква боя която има и синио ..но да не е много скъпичка ...а и ...тъикато преди това трябва да се изсветлим да ми препоръчате некакъв продукт които е добър и не изтущава много косата ... че със супра ще е мно брутално
![]()
мерси предварително лалалалаллала
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Има ли въобще продукти за обезцветяване, които да не изтУщават косата?Първоначално написано от IdiOtKa
![]()
Бои не мога да ти препоръчам, тъй като не се боядисвам.![]()
![]()
ами не просто да изтощава по малко от супрата .. трябва ми нещо което да ми изсветли косата ислед това да мацам другите цветове .... хмм иначе от бои си имам представа щото съм била руса и ся съм кафява ..... както и да е ...даваите савети![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....