- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с 1 момиче
Та значи проблема сигурно ми е малко тап ама и аз не сам от наи умните така че...Та на вапроса имам среща с момиче ама работата е тама че до сега не сам се виждал сериозно с нея а тя е малко тип като говори с момче се панирасе пак е горе долу разбираемо като се има предвид 4е е 6-ти клас затова предполагам 4е за ще сам този които ще дава теми за разговор та понеже и аз не сам много изобретателен :P моля даите темичи за разговор и воубще някакви савети ако се сещате
мерси предварително
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
много сте тъпи бе, момчето има нужда от помощ, никой не се е родил научен![]()
виж какво, щом се панира когато говори с момче, просто я предразположи така че да се почувства като в компанията на добра приятелка и да се абстрахира от това, че си момче, сещаш ли се![]()
просто си говори свободно с нея за всичко, разказвай и за себе си задавай и въпроси, а ако не поддава и продължава да се държи като дърво ... значи просто е дърво.
алелуя.
6ти клас?! абе вие нормални ли сте?!
1 човек които приема нещатата на сериозно мерси за коментара аз все пак и други предложения ще прочетаПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
Razpitai q kakvo haresva,kakvo ne haresva....pravila li e sex,e takiva po ob6ti ne6ta kato za 1 sre6ta!![]()
ае не че сам голям спец ама ако почна още ч-вия пат да и говора за секс няма ли да си помисли че сам с нея само заради това![]()
razpitai q za jivota i bez da nahalstva6!
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Ми първо я поопознай. Какво слуша, хобита това онова.)
малката ми сестра е 6ти клас..а като имате предвид,че имам и голяма..та тази малката бая е дръпнала на акъл,в сравнение с дебилните и съученици![]()
нз как стоят нещата при твоето момиче,то всъщност си зависи какви са и интересите..с мойта например можем да си говорим за вс-като почнеш музика,кино,даскало(мен ми е интересно да слушам,щото завърших...ееех,спомени...),с риали(тука предимно 'слушам'),мъже,жени,наще,ващ ,нови пиърсинги,обсъждаме евентуални татуси,дето да си прасна..за университетите,за моя специално,за наркотици,за алкохол(тя знае,че ако я фана да друса и т.н. ще яде ееееебати боя)
абе нз,то като излезете и като почнете да говорите,според мен тя би трябвало да се поотпусне и да не трябва само ти да я ръчкаш да дрънка..а бай дъ уей,ти на колко си?
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Gleam sq koko18 - t'fa bi trqqlo da oznachava che si na 18 nali ? Kaza che momicheto e 6 klas...12-13 godishna..izvinqai ma ko prai golqm batko kato tebe s momiche v 6 klas ?![]()
Is this the world we created ?
abe ti na kolko si godini koko_12?
[quote="Анонимко"]abe ti na kolko si godini koko18?
на 15 съм![]()
е смятайте бре хора 9-ти клас съм
никога, ама абсолютно никога не питайте моми4е на първа среща дали е правила секс, щот ако срамежлива ще се сдуха съвсем, а ако не е ще отнесете някой тупаникПървоначално написано от BeBeTo_F
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
oxooo tupanik li edin si sabira zubite sled kato me pita toq vuprosПървоначално написано от alice sw
цитирам себе сиПървоначално написано от koko18
може да сам зле ама не чак толкова де
![]()
пич,не знам ти как я мислиш тая,ама аз ако разбера,че някой лешпер задява сестра ми само и само за да я бодне(не 4е тя е глупава и ще се върже де),ще си фана самолета за Б-я и първата ми работа като кацна на родна почва няма да е да се изкъпя,ами да го смачкам от бой..![]()
![]()
![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ok 9 klas stava az si mislih da ne si nekav na 19 i ve4e da govori6 za seks s 6estoklasni4ka
Абе по спокойино бре хора аз нищо за секс не сам казвал и вия веднага като разбрахте че сам на 15 си мислите че само тва ми е в главата ама не е баш така!
Е .. ти нищо не си казал за секс, ама 100% си го мислиш .. но както ти казват хората, пък и ти сам си се сетил .. ня 1ва среща въпроса : "Правила ли си секс" (или другия вариант "Девствена ли си?") е напълно грешен --> това ще доведе до абсолютен провал!
А темички за разговор .. квото ти дойде на акъла, но не нещо натрапващо .. щом е такова момиче ще ти трябва малко повече време да я спечелиш (по-скоро те бързо се влюбват, но докато се целунете ще мине доста време..пък камо ли за друго :P ) А когато и ти зациклиш и не можеш да се сетиш за какво може да си говорите, винаги съществува възможността да се направиш на леко разсеян, да погледнеш небето и да отбележиш "Ах колко е хубаво времето днеска..." дори и да е облачно, а тя дори може и да се усмихне![]()
Успех!
ne e bash taka sigurna sum obache primerno teq momcheta ot na bratmi klasa sa takiva debili che samo za sex mislqt(toi e kolkoto teb)Първоначално написано от koko18
Значи аз мога ти кажа че по голямата част от момчетата в мажка компания ест се даржат така се едно момичетата са само за секс и т.н. знаиш какво имам предвид а като са в женска компания се даржат по савсем различен начин не казвам че няма изклучения или поне с повечето ми приятели е така просто не можеш да ги познаиш
ok qsno obache povecheto ako ne i sichki momicheta mrazim v nashe prisustvie da se govori za sexПървоначално написано от koko18