.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Проблем с 1 момиче

Та значи проблема сигурно ми е малко тап ама и аз не сам от наи умните така че...Та на вапроса имам среща с момиче ама работата е тама че до сега не сам се виждал сериозно с нея а тя е малко тип като говори с момче се панира се пак е горе долу разбираемо като се има предвид 4е е 6-ти клас затова предполагам 4е за ще сам този които ще дава теми за разговор та понеже и аз не сам много изобретателен :P моля даите темичи за разговор и воубще някакви савети ако се сещате

мерси предварително

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    много сте тъпи бе, момчето има нужда от помощ, никой не се е родил научен
    виж какво, щом се панира когато говори с момче, просто я предразположи така че да се почувства като в компанията на добра приятелка и да се абстрахира от това, че си момче, сещаш ли се
    просто си говори свободно с нея за всичко, разказвай и за себе си задавай и въпроси, а ако не поддава и продължава да се държи като дърво ... значи просто е дърво.
    алелуя.

Guest
    6ти клас?! абе вие нормални ли сте?!

Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    много сте тъпи бе, момчето има нужда от помощ, никой не се е родил научен
    виж какво, щом се панира когато говори с момче, просто я предразположи така че да се почувства като в компанията на добра приятелка и да се абстрахира от това, че си момче, сещаш ли се
    просто си говори свободно с нея за всичко, разказвай и за себе си задавай и въпроси, а ако не поддава и продължава да се държи като дърво ... значи просто е дърво.
    1 човек които приема нещатата на сериозно мерси за коментара аз все пак и други предложения ще прочета

Razpitai q kakvo haresva,kakvo ne haresva....pravila li e sex,e takiva po ob6ti ne6ta kato za 1 sre6ta!

ае не че сам голям спец ама ако почна още ч-вия пат да и говора за секс няма ли да си помисли че сам с нея само заради това

Супер фен
    Град
    sofiq
    razpitai q za jivota i bez da nahalstva6!

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Повече от фен
    Ми първо я поопознай. Какво слуша, хобита това онова. )

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    малката ми сестра е 6ти клас..а като имате предвид,че имам и голяма..та тази малката бая е дръпнала на акъл,в сравнение с дебилните и съученици
    нз как стоят нещата при твоето момиче,то всъщност си зависи какви са и интересите..с мойта например можем да си говорим за вс-като почнеш музика,кино,даскало(мен ми е интересно да слушам,щото завърших...ееех,спомени...),с риали(тука предимно 'слушам'),мъже,жени,наще,ващ ,нови пиърсинги,обсъждаме евентуални татуси,дето да си прасна..за университетите,за моя специално,за наркотици,за алкохол(тя знае,че ако я фана да друса и т.н. ще яде ееееебати боя )
    абе нз,то като излезете и като почнете да говорите,според мен тя би трябвало да се поотпусне и да не трябва само ти да я ръчкаш да дрънка..а бай дъ уей,ти на колко си?
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    Atlanta , Georgia
    Gleam sq koko18 - t'fa bi trqqlo da oznachava che si na 18 nali ? Kaza che momicheto e 6 klas...12-13 godishna..izvinqai ma ko prai golqm batko kato tebe s momiche v 6 klas ?
    Is this the world we created ?

Guest
    abe ti na kolko si godini koko_12?

Guest
    [quote="Анонимко"]abe ti na kolko si godini koko18?

на 15 съм

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: Проблем с 1 момиче

Цитирай Първоначално написано от koko18
    Та значи проблема сигурно ми е малко тап ама и аз не сам от наи умните така че...Та на вапроса имам среща с момиче ама работата е тама че до сега не сам се виждал сериозно с нея а тя е малко тип като говори с момче се панира се пак е горе долу разбираемо като се има предвид 4е е 6-ти клас затова предполагам 4е за ще сам този които ще дава теми за разговор та понеже и аз не сам много изобретателен :P моля даите темичи за разговор и воубще някакви савети ако се сещате

мерси предварително

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!
    6- ти клас?! Ми ти кой си? 7 ?

е смятайте бре хора 9-ти клас съм

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от BeBeTo_F
    Razpitai q kakvo haresva,kakvo ne haresva....pravila li e sex,e takiva po ob6ti ne6ta kato za 1 sre6ta!
    никога, ама абсолютно никога не питайте моми4е на първа среща дали е правила секс, щот ако срамежлива ще се сдуха съвсем, а ако не е ще отнесете някой тупаник
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    Цитирай Първоначално написано от BeBeTo_F
    никога, ама абсолютно никога не питайте моми4е на първа среща дали е правила секс, щот ако срамежлива ще се сдуха съвсем, а ако не е ще отнесете някой тупаник
    oxooo tupanik li edin si sabira zubite sled kato me pita toq vupros

ае не че сам голям спец ама ако почна още 1-вия пат да и говора за секс няма ли да си помисли че сам с нея само заради това
    цитирам себе си може да сам зле ама не чак толкова де

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    пич,не знам ти как я мислиш тая,ама аз ако разбера,че някой лешпер задява сестра ми само и само за да я бодне(не 4е тя е глупава и ще се върже де),ще си фана самолета за Б-я и първата ми работа като кацна на родна почва няма да е да се изкъпя,ами да го смачкам от бой..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Guest
    ok 9 klas stava az si mislih da ne si nekav na 19 i ve4e da govori6 za seks s 6estoklasni4ka

Абе по спокойино бре хора аз нищо за секс не сам казвал и вия веднага като разбрахте че сам на 15 си мислите че само тва ми е в главата ама не е баш така!

Прасчо
    Guest
    Е .. ти нищо не си казал за секс, ама 100% си го мислиш .. но както ти казват хората, пък и ти сам си се сетил .. ня 1ва среща въпроса : "Правила ли си секс" (или другия вариант "Девствена ли си?") е напълно грешен --> това ще доведе до абсолютен провал!
    А темички за разговор .. квото ти дойде на акъла, но не нещо натрапващо .. щом е такова момиче ще ти трябва малко повече време да я спечелиш (по-скоро те бързо се влюбват, но докато се целунете ще мине доста време..пък камо ли за друго :P ) А когато и ти зациклиш и не можеш да се сетиш за какво може да си говорите, винаги съществува възможността да се направиш на леко разсеян, да погледнеш небето и да отбележиш "Ах колко е хубаво времето днеска..." дори и да е облачно, а тя дори може и да се усмихне
    Успех!

Голям фен
    Град
    София
    Абе по спокойино бре хора аз нищо за секс не сам казвал и вия веднага като разбрахте че сам на 15 си мислите че само тва ми е в главата ама не е баш така!
    ne e bash taka sigurna sum obache primerno teq momcheta ot na bratmi klasa sa takiva debili che samo za sex mislqt(toi e kolkoto teb)

Значи аз мога ти кажа че по голямата част от момчетата в мажка компания ест се даржат така се едно момичетата са само за секс и т.н. знаиш какво имам предвид а като са в женска компания се даржат по савсем различен начин не казвам че няма изклучения или поне с повечето ми приятели е така просто не можеш да ги познаиш

Голям фен
    Град
    София
    Значи аз мога ти кажа че по голямата част от момчетата в мажка компания ест се даржат така се едно момичетата са само за секс и т.н. знаиш какво имам предвид а като са в женска компания се даржат по савсем различен начин не казвам че няма изклучения или поне с повечето ми приятели е така просто не можеш да ги познаиш
    ok qsno obache povecheto ako ne i sichki momicheta mrazim v nashe prisustvie da se govori za sex

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си