- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за съвет защото ще се побъркам !
Преди време имах нещо като любовна авантюра с едно момиче, но не е точно авантюра .. просто се зарибявахме .. и аз бях зарибен и тя беше зарибена , но аз бях малък и много сгафих (по-точно вкарах неправилните въпроси от сорта на "Сигурна ли си че ще се получи между нас ....) и всичко от зарибявките свърши ..
но по дяволите ... мина година минаха 2 минаха 3 аз продължавам да се възхищавам на това момиче .. тя е от моя град, но учи в друг и рядко се виждаме.. но винаги когато се видим тя ми оставя впечатление, че не е безразлична към мен. Това момиче много ми допада (външност, характер... мога да кажа, че сравнително я познавам добре) и вече си мисля, че съм много сериозно влюбен. Искам по някакъв начин да я спечеля.. да разбере какво изпитвам .. аз го показвам, но не по директен начин което е шит! Такъв съм не мога да се вкарам в схема да й кажа директно.. Флиртувал съм доста, но разбирам че с друго момиче ми е някак си все едно и съм супер отпуснат ...![]()
моля за съвет .. всичко би било добре дошло
Много се дразня защото си мисля че съм адски сдухан за да не мога да се оправя ...
![]()