Преди време имах нещо като любовна авантюра с едно момиче, но не е точно авантюра .. просто се зарибявахме .. и аз бях зарибен и тя беше зарибена , но аз бях малък и много сгафих (по-точно вкарах неправилните въпроси от сорта на "Сигурна ли си че ще се получи между нас .... ) и всичко от зарибявките свърши ..
но по дяволите ... мина година минаха 2 минаха 3 аз продължавам да се възхищавам на това момиче .. тя е от моя град, но учи в друг и рядко се виждаме.. но винаги когато се видим тя ми оставя впечатление, че не е безразлична към мен. Това момиче много ми допада (външност, характер... мога да кажа, че сравнително я познавам добре) и вече си мисля, че съм много сериозно влюбен. Искам по някакъв начин да я спечеля.. да разбере какво изпитвам .. аз го показвам, но не по директен начин което е шит! Такъв съм не мога да се вкарам в схема да й кажа директно.. Флиртувал съм доста, но разбирам че с друго момиче ми е някак си все едно и съм супер отпуснат ...
моля за съвет .. всичко би било добре дошло
Много се дразня защото си мисля че съм адски сдухан за да не мога да се оправя ...