Това безопасно ли е, защото смятам да почна да препродавам такова и клиентите не биха искали странични ефекти.
Едит: Прочетох сега коментарите, значи е по-безвредно от цигари?
аха безвредно е , няма някви странични ефекти ..кво има да обясняваш на клиентите не ми е ясно , като те питат кво е инфие , казваш едно мно яко смърка се няма странични ефекти , освен че малко кихаш .....ае не е лошо ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Иска ми се пробвам, но живея в малък град и няма от къде да си купя![]()
По-малък от Видин?Не ми се вярва...Първоначално написано от aLL|aLoNe
Или поне не по-загубен.
Тука има,начи и при тебе има...
Спец при нас знам,единствено за едно магазинче за алкохолища,цигари и други подобни там.То се води за сандвицчи де...какато и да е...
Виж в магазините за алкохол и цигари...
abe az parviq pat kato ypotrebqvah infie bqh na selo i si go vzeh ot edin magazin tam.a vie mi drankate 4e v malkite gradove nqmalo da ima.![]()
Ами чувала съм от книгата "Пипи Дългото чорапче"Иначе не съм опитвала,няма и да ми се случи!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Не съм употребявал,няма и да употребя
Знам, знамНяколко пъти съм си шмръквала, не ме впечатли особено
май...А май дори и не ми харесва особено, или по- скоро ми 'се 200...
Give me your best shot motherfucker!
Вили се отряза ахахаха
Тъп въпрос:
Със синузит съм.Някъв шанс тва чудо да ми навреди?
Не е безопасно бе, тъпанари, колко пъти ще пиша!? Много е вредно, и изобщо не си струва, най-малкото, че зарибява яко, ама айде ма*ната му на това, важното е, че е много вредно за сърцето, ама много! Да го напиша ли с по-голям шрифт?
Няма лошо, да опитате, но го направете 5-10 пъти, като увеличавате количеството всеки път, така, че накрая да е направо ударна доза, само така можете да усетите, наистина за какво става на въпрос, но не смъркайте енфие повече от 10-ина пъти. Готино е, но не става, за постоянна употреба, аз си пре*бах сърцето така, не го правете и вие, няма смисъл. То това е все едно никотина, който се съдържа в полувин кутия цигари, да ви навлезне в тялото за секунди, как няма да е вредно!? Помислете малко...
да, даже си имамчереша
Sick and tired and it's all the same - same shit, different day, all day, every day!
Абе пристрастяване към енфието ? Лууууди ли сте![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
какво странно има?
това е тютюн. а към тютюна можеш да се пристрастиш като психически ,така и физически.
всичко зависи от колко, как и какво.
ае де.
абе ти само се повърни и такова мазало ще му спретнем![]()
@exploitedteen, евала! Ти си гениален! Напълно си прав, пич, енфието даже е полезно за организма, незнам просто, как съм ги писал тея глупости, че може да се пристрастиш към него. Не се притеснявай, спри цигарите(бас ловя, че пушиш), и мини само на енфие, изобщо няма да ти навреди, сериозно! Смъркай всеки ден, поне по 10 линийки, големи, колкото средния ти пръст, горе-долу. Изобщо няма да се пристрастиш, даже ще ти порасне патката, не се ебавам!!!
И?Кво после?Ще искам да пия сутрешното си кафе с линия,вместо с цигара?Първоначално написано от The giver and the taker
Говориш глупости.Никой не е казал,че е полезно да се шмърка.Всяко нещо в големи количества е вредно. + тва тая тема е на 372837580 години.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Хващаме ли се на бас?Първоначално написано от ABSOLUT`me
EDIT
@exploitedteen, Уааааааау, ти си схванал, че това е ирония!? Браво, браво, продължавяй в същия дух, така след 10 години може и да си способен, да общуваш нормално с мен.
Ми хващаме се,щом си казал.Първоначално написано от The giver and the taker
![]()
По-интересното е,че съм почнала да употребявам енфие преди вашите да те замислят и съм си спряла съвсем спокойно от раз,просто защото не ми се шмъркаше вече.![]()
The giver and the taker, личи си, че през живота си не си виждал енфие и не знаеш, как се употребява. Що си даваш дупето дето големите хора си мерят пишките?
Grumpy old madman
БхАхАХхаАХАХАахХАхААаХаАХ АХАХХаАхААххААХХ!!! ФхАхаХАхАХахАХаХАХААХ, лелллееее, ХуахАХАхаХахАХаХаХаХахАха аХАХаАХАххаАХАХахАХА, ти на колко години си бе!?
Боже, божеее...Лелееее, на мене тръгнала да ми обяснява какво била спирала, преди нашите да ме замислят, шегаджийка!
Все едно нек'во 15-годишно лапе да ми каже - "Аз немога без цигари!", то е по-скоро жалка гледка, отколкото смешна де, но граници и със смешното.![]()
![]()
^^Остави детето да се смее,бе.Така е по-забавно отстрани.![]()
Абе успяхте да ме издразните всичките, и то много, но поне хубавото е, че като гледам интелектуалното ниво, на връстниците си, осъзнавам, че наистина съм умен и мъдър човек. Както и да е спора приключва, поне от моя страна, защото вече ми е много трудно да сдържам емоциите си, а е глупаво да се паля на невежи хора. Аз просто написах един пост, в началото на темата, защото съм смъркал 2-3 месеца енфие и то всеки ден, промишлени количества, защото си мислех, че е безвредно, и си прецаках сърцето, заради тъпотия, и си мислех, че няма да е зле, да напиша, да не се прецака някой друг като мен, ама както и да е. Истината е, че от всички психоактивни вещества никотина е най-голямата отрова и най-големия боклук. Който е по-навътре в нещата, знае, че Никотина дори и да не предизвиква физическа зависимост, се отказва по-трудно и от Хероин. Сега преди да се изсмеете на това твърдение, защото сте невежи, аз ще напиша - Лек ден, на всички! Повече няма да пиша в тази тема,.. мен дори ме е срам, че се принизих да споря с вас.
EDIT
На 18 съм.
EDIT2
Няма смисъл, да ми отговаряте, каквото и да било, защото повече няма да влизам тук, и следователно няма да го видя.
Лек ден!
Чеченцето снощи как се нашмули с тва чудо...хахахаха
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни