.

Виж резултатите на анкетата: Пробвали ли сте енфие?

Гласували
104. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

39 37,50%
  • не

65 62,50%
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 77

Тема: ЕНФИЕ

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком

ЕНФИЕ

Стиа ровили в стари теми,бе!
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Енфието представлява фин тютюнев прах от специално подбрани и обработени тютюни, допълнително обогатени с натурални аромати за увеличаване на приятното му въздействие.
    В миналото е било изключително популярно в аристократичните среди. Сред почитателите на енфието са Наполеон, Фридрих Велики, Шилер, Кант.
    Днес в Европа енфието претърпява своя втори Ренесанс. Употребата му е модерна особено сред спортисти, хора на изкуството, младите, които обичат интересните и нетрадиционни продукти.
    Енфието е много популярно в Германия, Англия, Франция, Швейцария.
    Употребява се главно заради своя тонизиращ и стимулиращ ефект, като в същото време не внася считаните за вредни за здравето катрани, които се образуват при горене на тютюна. Според лекарите то пречиства дихателния тракт и така намалява риска от настинки.
    Така или иначе, енфието стимулира нашето обоняние и ни доставя едно различно удоволствие. Може да се използува и на забранени за пушене места – в самолета, в кина, театри. Има и такива, които го използуват за ограничаване на пушенето или дори като вариант за отказване от цигарите. В този частен случай енфието помага за по-лесно понасяне на периода на никотинов глад.

Употреба (Как?)
    Започвате внимателно, както с всяко ново изживяване.
    Изсипвате енфие на ръката. Няма точно място, удобството е водещо.
    Вдишвате бавно и нежно, като аромат на скъпо вино или уханно цвете. Така ще изпитате най-голямо удоволствие.
    След няколко секунди ще усетите истинския аромат на това тютюнево изкушение и ще се насладите на възбуждащото чувство за свежест. Ще започнете да усещате по-ясно богатството от аромати около себе си.
    Възможно е да кихнете весело, особено ако сте от екстремните начинаещи.
    С времето сами ще откриете своята мярка.
    Хубавото енфие трябва да е влажно и това понякога затруднява изсипването му. Няколко почуквания с кутийката помагат.

Повече от фен
    Ne za pari pat 4yvam za nego

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Не, не съм чувал за него. Сега разбирам и от написаното в линка който даде, не ми се хареса особено.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Енфието представлява фин тютюнев прах от специално подбрани и обработени тютюни, допълнително обогатени с натурални аромати за увеличаване на приятното му въздействие.
    В миналото е било изключително популярно в аристократичните среди. Сред почитателите на енфието са Наполеон, Фридрих Велики, Шилер, Кант.
    Днес в Европа енфието претърпява своя втори Ренесанс. Употребата му е модерна особено сред спортисти, хора на изкуството, младите, които обичат интересните и нетрадиционни продукти.
    Енфието е много популярно в Германия, Англия, Франция, Швейцария.
    Употребява се главно заради своя тонизиращ и стимулиращ ефект, като в същото време не внася считаните за вредни за здравето катрани, които се образуват при горене на тютюна. Според лекарите то пречиства дихателния тракт и така намалява риска от настинки.
    Така или иначе, енфието стимулира нашето обоняние и ни доставя едно различно удоволствие. Може да се използува и на забранени за пушене места – в самолета, в кина, театри. Има и такива, които го използуват за ограничаване на пушенето или дори като вариант за отказване от цигарите. В този частен случай енфието помага за по-лесно понасяне на периода на никотинов глад.

Употреба (Как?)
    Започвате внимателно, както с всяко ново изживяване.
    Изсипвате енфие на ръката. Няма точно място, удобството е водещо.
    Вдишвате бавно и нежно, като аромат на скъпо вино или уханно цвете. Така ще изпитате най-голямо удоволствие.
    След няколко секунди ще усетите истинския аромат на това тютюнево изкушение и ще се насладите на възбуждащото чувство за свежест. Ще започнете да усещате по-ясно богатството от аромати около себе си.
    Възможно е да кихнете весело, особено ако сте от екстремните начинаещи.
    С времето сами ще откриете своята мярка.
    Хубавото енфие трябва да е влажно и това понякога затруднява изсипването му. Няколко почуквания с кутийката помагат.

evalata mili4ka!mi da probvala sum no ne mi haresva!

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Голям фен
    Град
    София
    някой знае ли къде в София продават такова?

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами до колкото знам тва нещо го продават и в магазините ..маи си е легално ... но не и в всеки магазин го има ... иначе е яко ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Продава се почти във всеки магазин за тютюневи изделия(това не включва обаче будките за цигари примерно ).
    аз си го купувам от магазините Cheers ,има доста такива из София - ул.Солунска(до Витошка),на ул.Раковски(близо до пл.Славейков),на Жълтите павета...абе то си е цяла верига магазини,навсякъде има
    цената варира от 3,70 до 7-8лв.(в България де,във Франция и Германия е по-скъпичко)
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Nqkoga ima6e takava tema, spomnqm si 6tot be6e to4no malko sled kato se bqh zaribila na tva- super qko e, mnogo po-dobre ot cigarite spored men
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Guest
    Аз, като открих енфието, си мислех, че съм открил топлата вода, или по-точно "безвредния наркотик", и започнах да смъркам често, ефекта беше минимален, разбира се, но въпреки това действаше доста добре, срещу скуката, и много ми харесваше. Един ден както си бях вкъщи пред компютъра, и нямаше какво да правя, се набуфках с някаква конска доза, и резултата беше удивителен, в първия момент си като застрелян, после ти става някакво замаяно, ама много готино, обаче! И понеже аз си го правех на магистралки, че е по-удобно, и всеки ден смърках поне по 10 огромни линийки, и ми беше много яко, обаче след един месец ме заболя сърцето, и осъзнах как съм се пре/?!л. В момента вече не смъркам енфие, и проблема е, че от едно ш~"8но кафе, една чаша Кока кола, или нещо друго, което съдържа кофеин или никотин, ми се появява ужасна болка в сърцето, или около сърцето, незнам точно, но много съжалявам! Ще опитам да се оправя сам, като от утре спра да пия кафета, коли и т.н, през ден ще пия по 20 грама водка, и ще си подновя тренировките по фитнес, като наблегна на кардиотренировките.
    Ако някой тръгне да ви философства за енфието, че нямало никакво действие, че било за отказване на цигарите(най-голямата глупост, просто), или каквото и да било, му кажете да ходи да се гръмне, някъде. И аз така си мислех, обаче сега много ме е яд.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Знам какво е енфие, но ме е страх да шмъркам, защото имам чувството, че ще е отвратително.
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Шмъркала съм не веднъж. Много е яко.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    probval sam i ot vsi4ki narkotici koito sam probval toq nai ne me kefi

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    може да е яко, да не е особено вредно, но самия факт да шмъркам ми е гаден.

Град
    EastPerih (Исперих)
    ми аз не съм шмъркал,ама нищо не се знае за в бъдеще

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Продава се почти във всеки магазин за тютюневи изделия(това не включва обаче будките за цигари примерно ).
    аз си го купувам от магазините Cheers ,има доста такива из София - ул.Солунска(до Витошка),на ул.Раковски(близо до пл.Славейков),на Жълтите павета...абе то си е цяла верига магазини,навсякъде има
    цената варира от 3,70 до 7-8лв.(в България де,във Франция и Германия е по-скъпичко)

И аз си го купувах от там.

Дам, пробвала съм, и не само това, преди 2 години много редовно го консумирахме с приятелките ми в продължение на година някъде, на всякакви места, всякакви аромати, имаше някои много силни наистина и чувстото след това е едно готино... Но колкото повече го правиш толкова от по-голямо количество се нуждаеш следващия път....Иначе просто изведнъж спряхме и така от година и не6то вече не сме правили такива изпълнения...
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Яко е (:

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    пробвал съм

Mне и мисля да си остане така ;p

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Не съм.
    What you give is what you get!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    ДА.. пробвал съм!На рождения ден на един приятел през юни (вече миналата година)..тогава нещо бях болен леко гърлото ме болеше и носът ми запушен и като се нашмърках направо синусите ми се отпушиха!Е кихаш отначало ама после направо се пречистваш!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Варна,морето...
    Абе хора във Варна някой знае ли къде ги продават тея екстри??Нз да има магазин такъв..Ако някой е информиран да каже
    Нещо,което не те убива те прави по-силен!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Mitio_man
    ми аз не съм шмъркал,ама нищо не се знае за в бъдеще

...

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Никакви никотинови продукти за мен.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами зарибявка е такова ...не те хваща нищо ..просто е зарибено ддз ...пробваите, не нещо мно велико или нещо мно упасно ... абтв инфие и съм пушила на масур с малко тревица, също е мно яко , но сменя вкуса...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си