здравейте мили ,форумци надявам се да ми помогнете и да ми дадете някакви съвети. На кратко :аз имам сериозен приятел вече 1 г. и 3 месеца и двамата се обичаме много той е първият мъж ,който допуснах до себе си няма човек който да ни е видял заедно и да не ни каже колко сте сладки как добре се разбирате зажиждам и само такива мили думи но ето го и проблема който ме мъчи повече от година той ми е първия а аз на него НЕ много го обичам и когато се сетя ,че мойто мило е имало полови контакти с още няколко момичета ми става много гадно нямате си на представа колко много гадно той разбирасе ми говори и се опитва да ми помогне успявя до някъде казавял не малко пъти ,че ако е знаел че ще ме срещне е щял да си се пази за мен ,но на мене много ми тежи ,че това миловидно създание е способно да е било с друга моля Ви дайте ми съвет как да го преодолея и как да забравя тези неогви неща ако някои вече е бил като мене моля нека сподели как го е преодолял Вие сте ми последната наджда и искрено се надявам да ми помогнете по някакъв начин БЛАГОДАРЯ предварително