Цитирай Първоначално написано от anito.sl
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Здравей, мило момче!
Прочетох внимателно темата и мога да ти кажа, че ми се е случвало нещо такова. Възможно е момичето просто да е загубило интерес към теб. В такъв случай трябва да намериш начин да бъдеш често пред очите й. Покажи най-доброто от себе си. Бъди симпатичен и забавен. Гледай да не се напрапваш. Ако тя не се заинтересува, значи вероятно търси някой друг. Един мой приятел казваше, че обича да се променя заради другите. Аз обаче не смятам, че е така. Не би било добре да се променяш заради нея. По-важното е да се съобразяваш със себе си.
Когато видиш, че вече си показал всичките си качества на момичето, можеш да й признаеш открито чувствата си. Имай гордост и самоуважение, и ако загубиш, преглътни го. Гледай само напред и нагоре. "Най-истинската" ще се появи и за теб. Все пак, клин клин избива.
Стискам ти палци с желание да се справиш със задачата, която си си поставил!
Твоя: Шарлот
щом тя до сега не е видяла хубавите му страни и стойностните му качества, не вярвам да се получи сега един човек не го ли оцениш навреме, не търси повече близост от него!
пък и дори и тя да ги забележи едва сега, ще тръгне с него само заради характера му. и някой ден момичето ще се чуди "абе как да го оставя като е толкова добър, а аз не искам да го наранявам"!
не принуждавай по този начин един човек да бъде от теб!
napulno prava si no ne vinagi e nujno da gledash na neshtata ot loshata strana