мила,аз в момента съм поставена пред същия проблем-как да го забравя,или по-скоро как да престана да го обичаммен ме заряза не защото някой нещо му е говорил,а защото(както се оказа)е пълен страхливец.тъжна работа,все пак говорим за мъц на 20 години..все 1 де..мн време бяхме заедно,адски мн държа на него и го обичам,само че то насила хубост не става.оставих го да си троши главата и сега само гледам и се смея..лека полека нещата наистина почнаха да избледняват,само че аз имам 1 значително предимство пред теб - аз заминавам,тъй че няма да ми се налага да го вижам вс ден,или през ден,или през седмица....абе ясно ти е нали?
доктор...къв беше там...момент да копи и пейст......Dr. Kazimbutt...а така,та той е мн прав човека-ограничавай си контактите с въпросното момче,пък и повярвай ми-сега като седнеш да учиш за избити хич и няма да се сещаш за него.
а и това,да отидеш в някоя дискотека,да се нальокаш и да праснеш някого после ще е най-голямата простотия,която можеш да направиш..нито ще му го върнеш по някакъв начин,нито ще се почувстваш по-добре...най-хуу вземи ч бутилка и се наквасете с някоя приятелка у вас,изплачи си всичко и на др денще видиш,че ще ти е олекнало.успех!