.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Кеффффф
    Guest

Една не лоша идея за реклама. Какво мислите?

Какво ще кажете за следното обръщение към общината(рисувано де... Няма как да стане истинско, но ако е истинско ще е жестоко! ):
    Значи дават едно детенце качено на паметника на свободата. И само пада много брутално и го дават как пада на забавен кадър и за фон звучи психясалата песничка от началото на KoЯn-Dead bodies everywhere. Настава пауза и се чува звук от чупене на врат, защото детето е паднало много лошо. След малко то става с леко килнат врат и мята на хората дето са се събрали отпред да гледат ужасени и вика: "Добре съм! Споко!" И в тоя момент глутница освирепели, гладни кучета му скача да го яде. Когато си тръгват лапето се изправя малко трудно. От него капе кръв и са му изпокъсани дрехите но то се ухилва и пак мята: "Пак съм добре! Всичко е су-" И го храсва една мълния. И то такова опепелено замръзва. Когато се съвзема се оглежда, вижда пак тълпата и им мята: "Добре съ-" И го прегазва един валяк. Още преди да се е изправило се вясва един луд камикадзе с една базука и изтрелва към него нещо като умален вид на топлинна ракета. Тя минава на една педя от него и се изтрелва нагоре. Лапето става такова ухилено и плюе зъби наляво и надясно и вика: "Не ме уцели! " И в тоя момент: Бааааам и един самолет пада отгоре му (това е уцелил камикадзето с базуката ). И лапето такова вече смазано едвам върви излиза през вратичката и се ухилва на тълпата: "Аз още съм добре!" и си тръгва доволно, че е оцеляло. И в тоя момент се спъва в една дупка и пада. И дават една локвичка кръв и лапето нали се гътнало. И излиза следния надпис: ЗАПЪЛВАЙТЕ ДУПКИТЕ ПО УЛИЦИТЕ! or else...

Ще бъде жестока комедия!

Жестоко! Кефи ме! Болните мозъци какви ли не работи раждат днеска! Това ще е много добро! Само остана и да го нарисуваш и шапка ти свалям!
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм
    Хахаха тва ме разби браво браво мн е яко =D>

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    тва е много яко карти \/
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ахахахахахахах
    евалата,ей!!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    тъпо е..
    ужасно тъпо даже...

oo hahahhahahah na men puk mi be6e mnogo smeshno... qko e i ideqta e dobra

Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]oo hahahhahahah na men puk mi be6e mnogo smeshno... qko e i ideqta e dobra
    О! Здр, Йони! Дам съгласна съм с тебе, че е яко!
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    хах...супееер еее...браво =D> направо ме разби...ако стане и факт ще е най-яката реклама...

Guest

Re: Една не лоша идея за реклама. Какво мислите?

[quote="Кеффффф"]Какво ще кажете за следното обръщение към общината(рисувано де... Няма как да стане истинско, но ако е истинско ще е жестоко! ):
    Значи дават едно детенце качено на паметника на свободата. И само пада много брутално и го дават как пада на забавен кадър и за фон звучи психясалата песничка от началото на KoЯn-Dead bodies everywhere. Настава пауза и се чува звук от чупене на врат, защото детето е паднало много лошо. След малко то става с леко килнат врат и мята на хората дето са се събрали отпред да гледат ужасени и вика: "Добре съм! Споко!" И в тоя момент глутница освирепели, гладни кучета му скача да го яде. Когато си тръгват лапето се изправя малко трудно. От него капе кръв и са му изпокъсани дрехите но то се ухилва и пак мята: "Пак съм добре! Всичко е су-" И го храсва една мълния. И то такова опепелено замръзва. Когато се съвзема се оглежда, вижда пак тълпата и им мята: "Добре съ-" И го прегазва един валяк. Още преди да се е изправило се вясва един луд камикадзе с една базука и изтрелва към него нещо като умален вид на топлинна ракета. Тя минава на една педя от него и се изтрелва нагоре. Лапето става такова ухилено и плюе зъби наляво и надясно и вика: "Не ме уцели! " И в тоя момент: Бааааам и един самолет пада отгоре му (това е уцелил камикадзето с базуката ). И лапето такова вече смазано едвам върви излиза през вратичката и се ухилва на тълпата: "Аз още съм добре!" и си тръгва доволно, че е оцеляло. И в тоя момент се спъва в една дупка и пада. И дават една локвичка кръв и лапето нали се гътнало. И излиза следния надпис: ЗАПЪЛВАЙТЕ ДУПКИТЕ ПО УЛИЦИТЕ! or else...

Ще бъде жестока комедия!
    [/
    quote]

Много ама много ТЪПО чак плоско

Голям фен
    Град
    София
    chak plosko vika off boje

Guest
    Супер тъпо, пък и включва насилие над дете. Ако някой излъчи нещо такова в ефир трябва да умре просто...

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Супер тъпо, пък и включва насилие над дете. Ако някой излъчи нещо такова в ефир трябва да умре просто...
    s tova sum suglasna obache da vika mnogo mnogo tupo chak plosko aide molqti se

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Lol. Яко е, ама кой ша се фане да го рисува?!

тоя който пита

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Повече от фен
    Хихих яко е, само детo ще ми е много интересно коя телевизия ще го излъчи... Я си представете, че го изгледа някое малко дете- пффф дано е с памперси по тва време...
    Хакерка с пистолет !!!

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    mnogo dobra ideq ! mnogo 6antava ! haresva mi

Голям фен Аватара на 0riginalSin
    Град
    дворецът на илюзиите
    \/ многооо якоо ей
    Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
    НО ....Къде беше, когато болеше?!
    Къде беше...

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от Fiola
    Жестоко! Кефи ме! Болните мозъци какви ли не работи раждат днеска! Това ще е много добро! Само остана и да го нарисуваш и шапка ти свалям!
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си