- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Една не лоша идея за реклама. Какво мислите?
Какво ще кажете за следното обръщение към общината(рисувано де... Няма как да стане истинско, но ако е истинско ще е жестоко!):
Значи дават едно детенце качено на паметника на свободата. И само пада много брутално и го дават как пада на забавен кадър и за фон звучи психясалата песничка от началото на KoЯn-Dead bodies everywhere. Настава пауза и се чува звук от чупене на врат, защото детето е паднало много лошо.След малко то става с леко килнат врат и мята на хората дето са се събрали отпред да гледат ужасени и вика: "Добре съм! Споко!" И в тоя момент глутница освирепели, гладни кучета му скача да го яде. Когато си тръгват лапето се изправя малко трудно. От него капе кръв и са му изпокъсани дрехите но то се ухилва и пак мята: "Пак съм добре! Всичко е су-" И го храсва една мълния. И то такова опепелено замръзва. Когато се съвзема се оглежда, вижда пак тълпата и им мята: "Добре съ-" И го прегазва един валяк. Още преди да се е изправило се вясва един луд камикадзе с една базука и изтрелва към него нещо като умален вид на топлинна ракета. Тя минава на една педя от него и се изтрелва нагоре. Лапето става такова ухилено и плюе зъби наляво и надясно и вика: "Не ме уцели!
" И в тоя момент: Бааааам и един самолет пада отгоре му (това е уцелил камикадзето с базуката
). И лапето такова вече смазано едвам върви излиза през вратичката и се ухилва на тълпата: "Аз още съм добре!" и си тръгва доволно, че е оцеляло. И в тоя момент се спъва в една дупка и пада. И дават една локвичка кръв и лапето нали се гътнало. И излиза следния надпис: ЗАПЪЛВАЙТЕ ДУПКИТЕ ПО УЛИЦИТЕ! or else...
![]()
![]()
Ще бъде жестока комедия!
![]()
![]()
![]()
Жестоко! Кефи ме! Болните мозъци какви ли не работи раждат днеска! Това ще е много добро! Само остана и да го нарисуваш и шапка ти свалям!
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
![]()
![]()
![]()
![]()
тва е много яко карти \
/
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
ужасно тъпо даже...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
oo hahahhahahah na men puk mi be6e mnogo smeshno...qko e i ideqta e dobra
![]()
О! Здр, Йони! Дам съгласна съм с тебе, че е яко!Първоначално написано от [B
![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
[quote="Кеффффф"]Какво ще кажете за следното обръщение към общината(рисувано де... Няма как да стане истинско, но ако е истинско ще е жестоко!):
Значи дават едно детенце качено на паметника на свободата. И само пада много брутално и го дават как пада на забавен кадър и за фон звучи психясалата песничка от началото на KoЯn-Dead bodies everywhere. Настава пауза и се чува звук от чупене на врат, защото детето е паднало много лошо.След малко то става с леко килнат врат и мята на хората дето са се събрали отпред да гледат ужасени и вика: "Добре съм! Споко!" И в тоя момент глутница освирепели, гладни кучета му скача да го яде. Когато си тръгват лапето се изправя малко трудно. От него капе кръв и са му изпокъсани дрехите но то се ухилва и пак мята: "Пак съм добре! Всичко е су-" И го храсва една мълния. И то такова опепелено замръзва. Когато се съвзема се оглежда, вижда пак тълпата и им мята: "Добре съ-" И го прегазва един валяк. Още преди да се е изправило се вясва един луд камикадзе с една базука и изтрелва към него нещо като умален вид на топлинна ракета. Тя минава на една педя от него и се изтрелва нагоре. Лапето става такова ухилено и плюе зъби наляво и надясно и вика: "Не ме уцели!
" И в тоя момент: Бааааам и един самолет пада отгоре му (това е уцелил камикадзето с базуката
). И лапето такова вече смазано едвам върви излиза през вратичката и се ухилва на тълпата: "Аз още съм добре!" и си тръгва доволно, че е оцеляло. И в тоя момент се спъва в една дупка и пада. И дават една локвичка кръв и лапето нали се гътнало. И излиза следния надпис: ЗАПЪЛВАЙТЕ ДУПКИТЕ ПО УЛИЦИТЕ! or else...
![]()
![]()
Ще бъде жестока комедия!
[/
quote]
Много ама много ТЪПО чак плоско![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
chak plosko vika off boje![]()
Супер тъпо, пък и включва насилие над дете. Ако някой излъчи нещо такова в ефир трябва да умре просто...
s tova sum suglasna obache da vika mnogo mnogo tupo chak ploskoПървоначално написано от Анонимко
aide molqti se
![]()
Първоначално написано от TheNightRider
тоя който пита![]()
![]()
![]()
Хихих яко е, само детo ще ми е много интересно коя телевизия ще го излъчи... Я си представете, че го изгледа някое малко дете- пффф дано е с памперси по тва време...![]()
![]()
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
mnogo dobra ideq ! mnogo 6antava ! haresva mi![]()
\/ многооо якоо ей
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
Първоначално написано от Fiola
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!