- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви, прочетете темата и дайте коментар!Важно е за мен!:(
Здравейте! Аз съм на 13 години и март правя 14. Никога не съм си имала гаже, а много ми се иска да имам. Аз съм хубавичка и харесвана от момчетата. Нямам и най-добра приятелка, с която да си споделям а живея в София и нещо не върви да се разхождам сама или да ходя сама на кино или на кафе.![]()
![]()
![]()
![]()
Всичките ми "приятелки" са интригантки и само правят някакви сплетни... тааа на вапроса: подходяща ли е възрастта ми, за да мисля за гажета...изобщо кога е най-подходящата възраст за такива неща? Дали някога ще си намеря гаже? Някой от момичетата от моя клас ги канят на срещи, а мен никога не са ме канили...момичетата (освен мен)в моя клас са много грозни или поне грозни, а на мен всички са ми казвали, че съм красива...
а тях ги канят на срещи...сигурно защото са по-отворени или не знам и аз! Имам и още няколко вапроса, всъщност май са 2, които ще ви попитам по-късно. Моля ви, отговорете ми на въпроса по-горе и дайте някакъв коментар!
![]()
![]()
e spoko i az sam taka ne6tata 6te stanat ot samo sebe siogledai se siguro vse nqkoi te haresva...prosto ne si go zabelqzala...
I'm waiting for the night to fall
When everything is bearable
When everything's dark
Keeps us from the stark reality
And there in the still
All that you feel is tranquillity
normalno e da mislish za gadjeta i da iskash da imash gadje.Otnosno tova che kanqt tqh a ne teb ami eventualno e zashtoto sa po otvoreni ama q si dai skype?
I az bix ti preporachala da bade6 po otvorena s ostanalite ina4e vsi4ko 6te stane ot samosebe si![]()
Ми какво да ти кажа...раничко ти е още в смисъл на тая възраст неможеш да прецениш добрите и лошите страни на една връзка иии незнам точно как да се изразя..то вярно,че няма точно подходящ момент за една връзка..Нооо напоследък тия аномалии "Ми аз съм на 10 пък с моя притятел" нз си кво"СТранно е,поне за мен,а това,че не те канят на срещи не се безпокой има време и за срещи и за гаджета и за каквото ти душа поиска
След като си хубаво момиче няма какво да те притеснява,няма нищо странно или срамно,че си на 13 а нямаш гадже - нормално е.Казваш,че момичетата от твоя клас ги канят на срещи защото са по-отворени емиии тогава се разкриий малко бъди душата на компанията и тогава неможе някой сладур да не те забележи :P Айди късмет
![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
mejo drugoto mnogo pravilno go kaza obache se pak na 13 e pochat hormoni tova onova..Първоначално написано от Angel_eyes
Не е рано да мислиш за гаджета.Най-добрата ми приятелка е на 13(аз съм на 15) и тя вече е имала гадже.Но въпросът не е дали имаш или нямаш гадже.Въпросът е да си с някой,който обичаш и цениш,който те привлича сексуално,а не да си с който и да е,само за да минеш номера пред другите че имаш гадже.Не е така просто.На 13 аз не мислех за гаджета.Всъщност и на 14 не мислех,но малко след това...Да кажем,че си промених възгледите.Това идва със зрелостта.Ако просто искаш да имаш гадже,без значение кой ще е,това предполага че не си достатъчно зряла за пълноценна връзка.Ако пък искаш определен човек да ти е гадже(някой който вече харесваш и те привлича),тогава си готова за връзката(друг въпрос е дали тя ще се осъществи).
lele prez poberteta kvo staa,kvi misli ti idvat...,samo deto ne se pritesnqvai i nedei mnou da zadalbo4ava6 ne6tata,6te ti doide i na teb vremeto i to 6te si nameri6 gadje,mom4eta kolkoto iska6,a tva s priqtelkite i na moito vreme puberkite bqha otvrat,a ma posle se opravqt.
P.S.Za da stane6 po-otverena ili pe4ena,a moje i du6ata na kompaniqta trqbva da si po-otrakana,ne e samo vypros na otpuskane,a i na vreme.
Еее...нормално е...Първоначално написано от leko_otkachena
![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
ами то е нормално на 13 вече
да почнеш да си мислиш за гаджета
срещички и такива нещица няма
нищо срамно в това ами то сигурно има нукой дето те
харесва поогледай се ако не
си хостави някого за цел и се опитай да пофлиртуваш малко
ако искаш някъф съвет напиши ми лично
там ще се разберем
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
И аз мисля така.Първоначално написано от Angel_eyes
Наистина е нормално да мислиш за момчета, но ... не се впрягай много много и не си позволявай много много...Навярно се сещаш за какво говоря. На тая възраст се лъжем доста
![]()
Нормално е да мислиш за гаджета, но определено ти е рано да имаш връзка. Поне според мен. Връзката не е само държене за ръчичка мила, не е и само няколко срещи. Има малко по сложни елементи, с които според мен ти е доста рано да се затормозяваш. Помисли си все пак колко много години имаш пред себе си.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
Napalno normalno e da mislish za momcheta za tova da izlizash s tqxsigyrna sam che ima nqkoi kadeto te xaresva ama ti ne go zabelqzvash vgledai se poveche v momchetata i moje da go otkriesh tova momche.Opitai se da si namerish stabilni priqteli i da izlizash poveche i taka neshtata shte se naredqt ot samo sebe si
uspex
Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli
Нямаше да е нормално ако не мислеше за момчета, а за момичета, или изобщо не мислеше за нищо.
Ами другите ти отговориха по въпроса с момчетата - няма да ги повтарям. Искам само да ти кажа, че дори да не си открила вярна приятелка, това не трябва да те тревожи. След известно време, съм сигурна, че ще си намериш момиче с което да сте приятелки. Просто не си срещнала подходящия човек ощеПък и нали знаеш: " За хубавите неща трябва време, прекрасните се случват веднага"
Успех
![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Са развивай акъла и тялото си. След 2-3 години почни да мислиш за срещи и момчета. За твое добро е![]()
Благодаря за отговорите още веднъж. Нещо става и не мога да си вляза в профила. Казва, 4е не съществувам, а когато се регистрирам пак, не ми показва ония код, дето трябва да се въведе....Който иска да ми пише, на skype- Imaginary_Love ili na e-mail : imaginary_love@abv.bgА онзи,който каза, че мога да му поискам съвет, ако може да ми прати отг. на личното съобщение на е-маила или на сайпа! Мерси !
Нормално е да мислиш за гаджета и искаш да си имаш.Поне не искаш да правиш секс на 13 като някои твои връзтнички.
Първоначално написано от Iamginary
spoko 6te nameri6 nqkoiaz li4no sam na malko pove4e ot 14 i sam si sam s 6i6eto bira i pak mi e dobre
taka 4e ne se ot4aivai
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Това че си на 13 незначи че неможеш да си имаш гадже.Възраст за това няма.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
мн си сладка,ама тва едно на ръка![]()
са-първо за киното и кафето-аз имам достатъчно приятели и познати,с които да ходя,ама нз що..специално на кино предпочитам да ходя сама..както и когато съм нервна,обичам сама да се разхождам..се 1 де,отплеснах се..
..момчетата от твоя клас сигурно не те канят,точно както ти предположи-ако си по-свитичка,явно очакват да кажеш не...
..колкото до 'приятелките' ти..заеби,има крави навсякъде,които само гледат да мътят водата..има 1 приказка 'който е приятел на всички не е приятел на никого'..намери си 1-2 момичета от обкръжението,споделящи твоите интересине е нужно човек да има 83598273598 приятели,за да е щастлив!
и последно-дали ти е време за гадже??ами това ти ще си го усетиш..когато почувстваш,че имаш нужда от някой,на когото да споделяш,ама не баш като на приятелка..когато усетиш,че някое момче те кара да се чувстваш специално..да,тогава ти е време да си имаш гаджеуспех!
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
SPokoino mila i az sam kolkoto teb i imam podobni problemi!Nqmam nai-dobra priqtelka i vsi4ki koito mislqh za takiva se okazaha izmamnici!Polu4avala sam pokana za sre6ta ot mom4e s koeto uj hodehme no az izlqzoh s nego po jalost i do tam posle skasah!Prosto ako iska6 da bade6 zabelqzana napravi ne6to za sebe si izdokarai se s nova dre6ka s novo biju ili dori s nova dre6ka napravi taka 4e da hvane6 okoto i horata da ti obra6tat vnimanie! A kolkoto do priqtelite po4akai o6te edna godina da vleze6 v gimnaziq i sam sigurna 4e tam 6te si nameri6 i gadje i priqtelka haide mnogo![]()
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
Mnogo blagodarq na "ABSOLUT`me" Naistina tova, 4e nqmam priqtelki i mnogo tajno! Vseki pat, kogato si mislq za tova se pitam kakvo ne mi e nared i za6to nikoga ne popadam na dobra priqtelka............ Moje bi gre6kata e v men, vapreki 4e pove4eto hora me haresvat......