- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мъж с грим :Р
има едно момче от моя клас ползва грим няма толкова пъпки ама си слага грим и е супер смешен .. като някоя жена е
Та искам да видя момичетата какво мислите за тая работа ?
ако момчето има пъпки да употребявав ли грим или да си седи така както е ?
(изрично казвам че НЕ СТАВА ДУМА ЗА МЕН)
Само травеститите и водещите за разни предавания, както и актиорите. Аз лично не!!!
ами не е нужно да се гримирате
взимате си един крем против ане и толкова
ама да е ефикасен деее да не е някой боклук от 2 лева щото
има вероятност от тия още повече
до пъпчасаш
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
С какво се гримира?![]()
як мъж (с по-нежни черти) + черна очна линия / сенки + черен лак =![]()
другото бие на олигофренизъм.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Айде саа... Робърт Смит!!!Първоначално написано от пор
![]()
![]()
![]()
Какво общо имат пъпките и гримът? Може би имаш предвид фон дьо тен? Момичетата яко използват, но ако пъпките на момчето са големи и прекалено дразнещи, а има среща или нещо от сорта, може да си слага от време на време. А иначе черните лакове, очна линия и сенки - само за сцената. Ако пичът е музикант, може да си слага, но само за там. Аз лично съм излизал на сцена известен брой пъти, но не съм си слагал такива работи, а нямам и намерение. Да не съм Кърк Хамет.![]()
![]()
![]()
геййййййййййййй !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Като ми кажат "мъж с грим"и винаги се сещам за невероятните Tokoi Hotel![]()
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Tokio!!!Първоначално написано от reason
Ама тва не са мъже. Дори момчета не са.
Мъчат се да се правят на осемдесетарчета с този имидж. Но не им подхожда, а ги прави още по-смешни.
Я виж на Дий Снайдер и компания обаче колко добре им седи грим.
А на Блеки Лоулес и компания.
Това естествено е само за сцената и фотосесиите.
Представяте ли си някой фен да се направи така и да тръгне да се бутка по трамваите с този имидж.![]()
крем бирена мая му е майката премахва всякакви пъпки при продулжителна употребаПървоначално написано от Lola^6emeta
![]()
незнам ама става на петна такова май е фон дьо тенПървоначално написано от DeSsY`
като тоя от подписа ти ..Първоначално написано от пор
![]()
крем бирена мая му е майката премахва всякакви пъпки при продулжителна употреба[/quote]
сорка няма такова нещо "Крем бирена мая" само бирена мая е
ПП Ще зема да си направя ник вече ..
mm tova mi e malko ligavo.. i gnusno.. abe izobshto nqma normalen muj koito da se grimira taka 4e ... mislq 4e tiq deto go pravqt sa ... geiove![]()
Първоначално написано от Joey Tempest
готин си бе на младини.. и сега не е лош някак.
ама повече ме къдри туй
Кърк Хамет имаше един як период, когато беше с къса коса и грим... сексйе![]()
Ако пъпките са наистина ужасни, може да използва фон-дьо тен, коректор, нещо такова... Но грим. Дайте да не прекалявамеПознавам един човек, който събира в себе си ВСЯКО определени за „фиешън“.
Когато го видях, щях да припадна. Имаше повече фон-дьо тен от поп-фолк изпълнителка, даже пудра, лещи (в смисъл цветни, за гъзария), блестящ гланц и още, и още. Това за мен НЕ е мъж
![]()
Бахти пича е. Но гримът му не ме кефи толкова, колкото мъртвия паяк на главата му, в смисъл прическата.Първоначално написано от пор
Алексито няма да го коментираме.Но и той е пич отвсякъде.
И неговата прическа е готина. Някой знае ли номера на боята му за коса?
![]()
![]()
Иначе вади страшни сола. Невероятно сценично присъствие. Яд ме е, че Юниверсум не го докараха в Каварна, както бяха обещали.Чакаме го догодина.
Лайхо има 5 косъма на главата, а когато разбрах, че се боядисва - паднах о.О ама е турбо готин, маа муПървоначално написано от Joey Tempest
ако Бодъм дойдат - аз се фърлям през първия джам. има ли някакви шансове за другата година, ама тоя път наистина?![]()
Според мен е по-добре да си стои така както е,имам предвид да не използва грим,защото мисля,че това е "гейско".![]()
![]()
Is this the world we created ?
Ами то за Металика също се говори за догодина, ама като гледам Юнивърсъм как са я подкарали, може догодина въобще да ги няма като промотър.Първоначално написано от пор
Но все пак е още рано да се говори. Все някой сериозен промотър ще ги докара Бодъм.Ииии тогава ще има размазвацияяяяя!!!! \
/ \
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако се прикрива белег или пъпка може. Но просто ако има нужда. Това е нормално. Аз не бих искал да видя момиче с пъпка, както вероятно и момичетата не обичат да гледат пъпките на момчетата.
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
abe ne stava dyma za metalПървоначално написано от Joey Tempest
![]()