.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

студени разговори... :(

мислех, че няма да ми се наложи да пусна тема тук, но уви няма как проблема дори не може да се нарече такъв, но е нещо, което ме притеснява и искам да го споделя и да получа повече коментари от различни хора

ситуацията е следната: с приятеля ми сме заедно от почти година и винаги всичко в отношенията ни е било едва ли не идеално, но...! той вече няколко дни не е в моя град, а е при техните и ние почти не се чуваме. най-много веднъж на ден. снощи му се обадих в тях на домашния и той говори адски сдържано и много студено с мен. отговорите които полочувах на всички въпроси бяха: добре, хубаво, разбрах. може и да не е можел да говори точно в него момент, но чак пък толкова да се притеснява от техните като се има предвид, че той е на 24!
    днес говорихме не повече от половин час в скайп и отново се държа така. знам, че е бил там с негов приятел, но това вече започна да става прекалено!
    днес ще си идва и аз ще говоря с него за това, но просто не знам какво да си мисля до тогава!

А ти на колко си?
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    мно тъпа тема .... !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    мно тъпа тема .... !
    Тва беше много гадно да го казваш!Момичето има проблем с приятеля си и за нея това е важно!Не може така да казваш!Има и други много тъпи теми...но хората искат просто съвети!
    А за въпроса ти...може пък пред приятеля му да се е правил на МЪЖ!По-добре изчакай да видиш какво ще стане днес след разговора ви!Едва ли едно излизане за кратко време от града би го накарало да промени така рязко чувствата си!Просто поговори с него и му кажи как се чувтваш!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Град
    софия
    naistina moje da se pravi na velik...glupavo..no mom4etata imat nujda ot tova ponqkoga
    I'm waiting for the night to fall
    When everything is bearable
    When everything's dark
    Keeps us from the stark reality
    And there in the still
    All that you feel is tranquillity

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi...ima 2 varqnta...ili da go e sram da govori pred roditelite si ili si e nameril druga(po dobre da ne e tova)a pak ti napravi kakvoto moje6 i kakvoto ti e po silite ga go napravi6 sa6tiq kakto predi!!!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Mi...ima 2 varqnta...ili da go e sram da govori pred roditelite si ili si e nameril druga(po dobre da ne e tova)a pak ti napravi kakvoto moje6 i kakvoto ti e po silite ga go napravi6 sa6tiq kakto predi!!!
    ux otchavame q taka,no pravilno kazani sa i dvata varianta

Мега фен Аватара на koalka
    Ами нищо немисли,просто поговори с него.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Za sega nedei da si vkarvash izlishni filmi ot koito samo na tebe shte te zaboli.. Potrai dokato si doide.. i gvoori s nego.. Ne vqrvam da e bilo umishleno.. Nz..No i ne mislq che e bilo za da se pravi na velik..

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    tupo e vaobshte da govorish s nego za tova samo shte napravish problemi i karanici shte vuzniknat.....za telefonen razgovor.....po-dobre vij kak se durji,kogato si e pri teb i ako naistina ima promqna pogovorete...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си