.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Mimzi
    Guest

Moderated: Още не ми е дошло, правих тест - беше отрицателен

znachi minaliq mesec mi doide na 19 vecherta.Seki put kato mi idva me bolqt gurdite,bolqt me i sega.Do sega gajeto mi ne e svurshvalo v men,2 puti kusahme prezervativi ama i dvamata az lichno vidqh kak svurshi navanka.Oshte ne mi e doshlo i mnogo se pritesnqvam.Na 22 pravih test-Sure check izleze otricatelen.Kakvo bihte me posuvetvali,4e zasega durja da ne se pritesnqvam,ama veche me hvashta ADSKA PARANOQ ( shte se poburkam..

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Голям фен
    Град
    Stz
    Защо още тогава не пи постинор...ами сега се измъчваш!Вече наистина няма какво да правиш освен да чакаш!И да си правиш тестове от време на време!Но от друга страна щом е сжършил отвън...просто изчакай и ще ти дойде...понякога е нормално от притеснения да ти закъснява!Но следващия път се позамисли малко!Стискам палци да ти дойде!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Nqkoi vunshen
    Guest
    Ще ти дойде споко! Имай търпение. По някой път може да ги има всичките симптоми, че ще ти идва, но да пропуснеш даже месец!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    и да се притесняваш и да не се няма значение ... просто тря чакаш да ти доиде ...от притеснения смисал няма .... !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    mi posuvetvah se s saita tuk i mi kazaha che nqma nujda ot prostinoe shtom e svurshil navanka ;(( a zabravih da kaja che i krusta me boli i dnes sum malko zamaqna..sega da chakam a ( spored vas ima li golqm shans da e stanala nqkoq belq?

Голям фен
    Град
    Stz
    Абе момиче спокойно...навън ли е шансът е миниатюрен!Чакай си спокой без притеснения и ще ти дойде!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си