- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ми...
Хах весело, а пък моята майка веднъж като й свършили
цигарите търсила в моето шкафче... като разбрах щях да умра от смях![]()
Сигурно защото с бащатко ми само се бъзикаме с това,
че аз пуша и тя май се е вързала![]()
Remember to keep yourself alive,there’s nothing more important than that!
Reality is wrong. Dreams are for real.
Be ako be6e jenati 6tqh da te posavetvam da q izgoni6 ot ku6tata.... :P
No, wi6, pri majkite situaciqta e dosta po slojna. Zamisli se kakwo si naprawil za da moje majkati da zagubi dowerie w teb i to do takwa stepen, za da ne wqrwa na towa koeto vijda![]()
![]()
Ot tyk natak, sled kato sam razbere6 gre6kata si, moje spokojno da nameri6 prawilniq ezik nakojto da i obqsni6, 4e ne pu6i6...
Ima mnogo razli4nio hora, koeto ozna4awa 4e ima mnogo razli4ni roditeli.
Nikoj tyk ili kadeto i da e moje da te posavetva kakwo da naprawi6.
Az li4no moga da goworq s roditelite si, da im obqsnqwam i po tozi na4in da mi vlizat v polojenieto.
Kato bqh mal1k re6ih da spodelq 1 problem s majka mi i ot neq da potyrsq pomo6t za re6enieto mu. Emi majka mi mi pomogna i blagodarenie na neq tozi problem we4e ne be6e problem...
Ideqta e da spe4eli6 dowerie v roditeli te si, a ne da gi lyje6 ili da krie6 ne6to s tqh.
Ako pu6i6, po dobre ne puskaj takiwa typi temi v foruma.
Ako naistina ne pu6i6, se zamisli - za6to majka ti ne ti wqrva. Qvno problema e po golqm ot kolkoto si misli6...
Uspeh...
kupi si ot oniq testowe ot aptekite i dokaji pred maika si 4e ne pu6i6![]()
един родител науми ли си, че за нещо е прав, и с кол не можеш да му изкараш тая параноя от главата! така че единствения вариант за теб е да пропускаш приказките на майка си и да не ставаш параноик като нея![]()
Да. Права си. Точно така е.Първоначално написано от anito.sl
П.С. Вчера намери дъвки в раницата ми и пак ме обвини че пуша, ама вече свиквам.
С какво ли съм и загубил доверието и. Да помислим. С оценки-неее. Всички оценки ми ги знае и те не са различни от 6.Първоначално написано от Iv4o0o
С делата си.... неее всяка секунда през деня се води на отчет.
С личния ми живот... възможно е и да е това, ама тя да не очаква да и споделям всичко...
Да съм е лъгал... нееее. Рядко съм изкривявал реалността пред нея, но не и лъгал.
Просто е незаслужено.
Аз съм си и спортисче и за мен би било самоубийство да пуша.
Aма вече свиквам. Имам чувството вече че съм пушач и не ми прави впечетление.
Благодаря за помоща.