- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Как се целува с език?
ZNAM 4E VI ZVU4I TUPO NO KAK SE CELUVA S EZIK![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Няма още такъв учебник...
mi lesno e xixi ne e mnogo tup vupros osobrno ako si nachinaesht temata ne e za tozi forum no kakto i da e kato bqh po-malka mi kazvaha che ezikut se vurti v obratnata posoka na chasovnikovata strelka no spored men trqbva da ostavish neshtata da trugnat ot samosebesi
xexe nedei plashi chovekaПървоначално написано от ThePainIsReaL
Първоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
![]()
![]()
Кат автора прочете мнението ще се откаже да се целува бреМи наръчник издаден няма още...не е френско писмо то при самата целувка си се усеща какво трябва да се прави.Има само едно правило:
Не се Впрягай...Отпусни се
ии то е задължително
![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
Първоначално написано от ThePainIsReaL
tva mi haresa
чувал сам че на момичетата им било по хубаво ако се целуват бавно тва вярни ли е или не ?
Не точно , просто е по-удобно така или иначе , особено ако е по-дребно и нежно създание :P , освен това наблягай и на устните , не само с език , така им е най-добре. Иначе сичко идва от самосебе си, ако си напрегнат/а , на купон изпий 1 чаша водка за да се отпуснеш и си готов/а.
Как се целува с език?-Както му дойде.
Еммм..със сигурност не с *ъз....![]()
Много е лесно, захапваш долната устна на партниора,за да си отвори устата, буташ си езика вътре и се стремиш да докоснеш сливиците му(по възможност и 2-те) \/ \
/ Ей, некой да не повярва че...
![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Da ti kaja i az neznaeh .. predi 2 sedmici se celuvah s golqmata mi lubov za 1-vi put ne hodim i ne znam kakvi sme daje no toi me celuna purvi ostavih toi da vodi .. be6e gotino i na nego su6to mu haresa za6totot si li4e6e .. sled tova mi govore6e pak za celuvkite :} Prosto ostavi ne6tatat v na partniora racete :P .. ako sama neiska6 da probva6 razbira se :P
ave hora prosto 6te me ubiete ve4e be!!! 6te razbebere6 kak se celuva 4ovek, kato go napravi6 ! bojeee...kolkoto puti i da ti kajat da se otpusne6 i da si spokoina - tva nqma nikakvo zna4enie ! Az bqh na 14 i kvo - ideq si nqmah kvo trqbva6e da pravq i pak si4ko si be6e 6 ..aide mislete za po smisleni ne6ta!
Оле,ти си била късметлийка!Наистина ли не си знаела нищо и е станало супер???![]()
Let the beats control your soul...
Айде Ани,Уан Море!
Лок !![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
На същата страница има още 2 или 3 теми със същия въпрос, в които са публикувани линкове към същите теми.
Моля, научете се да ползвате търсачката!
Благодаря!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!