.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: проблем

Супер фен

проблем

ЗНачи примерно като разглеждам форума,или като отвора някоя така по-дълга страничка и като давам надолу или нагоре някво ми прескача така на монитора се 1 забива постоянно и въобще всичко ми зарежда някво по бавно некво мудно такова.Първо ми изписа там за някъв software и го инсталирах но сега е пак същото,само че нищо не ми изписва.Някой ако може да хелпне плс ..

Guest
    kakuv software ti e iskalo?

Град
    София
    Това едва ли се случва само в този site, по-добре се консултирай с компютърен техник и се поинтересувай от елементите на твоята машина. Успех

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Nqma da se u4uda ako mi kaje6 4e ima6 nqkfa Zbygqsala Video Karta
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Forslor
    Guest

Re: проблем

Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    ЗНачи примерно като разглеждам форума,или като отвора някоя така по-дълга страничка и като давам надолу или нагоре някво ми прескача така на монитора се 1 забива постоянно и въобще всичко ми зарежда някво по бавно некво мудно такова.Първо ми изписа там за някъв software и го инсталирах но сега е пак същото,само че нищо не ми изписва.Някой ако може да хелпне плс ..
    Taka както гледам може да си инсталнала някакво - я шпионче ,я троянче.
    Пробвай със друг browser да видиш дали пак прави същото.,,,, и какъв е този "там някакъв софтуер" който си инсталирала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си