.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

„Стърчаща“ коса

Нещо не можах да си събера мислите за по-добро заглавие
    Косата ми някога беше супер права, до кръста, ама това някога. Сега е доста по-къса и доста начупена, мазна, обем има. Единствения проблем е, че е неконтролируема! Стърчи във всички посоки, някой ще каже, че я тупирам Искам да запази формата и обема си, но да не стърчи така. Тънък е косъмът и си прави каквото иска Пробвала съм с един спрей на Аvon против стърчащи краища, но ефектът е нууулев. Мисля си, че с пяна или нещо подобно само ще я увредя. И не знам какво да правя, а тия стърчащи краища ме вбесяват. Приличам на развълнуван диригент в косата

Guest

Re: „Стърчаща“ коса

Цитирай Първоначално написано от Бонбонената фея
    Приличам на развълнуван диригент в косата
    ami spored men pqnata nqma da ti uvredi kosata,no puk 6e ti sedi tvurda.a sled kato se kupe6 sus se6oar li q su6i6 ili si q ostavq6 sama da izsuhne?po-dobre nedei sus se6oar.za drugo ne se se6tam kakvo moje da polzva6.

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Еми и моята коса е понякога така ама и аз не знам кво да я правя.Повечето пъти я изправям с преса,макар че изобщо не е хубаво за косата ама иначе пък на нищо не прилича

Обикновено я подсушавам леко със сешоара, колкото да не настина и след това я оставям.
    А аз не искам с преса, защото не искам толкова права коса.

Пробвай да е оставиш по дълга, пак до кръста. Да мине раменете и трябва да стане.

Guest
    imashe nqkakuv shampoan na sunsilk mislq,za izglajdane na kosuma ako ne na sunsilk,moje da probvash na nqkoq druga marka,predpolagam ima produkti za takava cel,zashtoto ne si samo ti s podoben problem razpitai v nqkoi magazin za kosmetika

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си