.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен
    Град
    Гето Милев

Тениски по поръчка?

Някой да знае къде в София правят тениски по поръчка и горе-долу какви са цените?

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    ami v О4З pravqt!

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

NoseBleeD
    Guest
    ако имаш предвид със щампи и др такива ппростотии teniski.be

Не сум от София, но знам някой друг сайт за тениски по-поръчка :

www.teniski.be

www.teniski.bg

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    София
    Току що имаше пусната такава тема.

http://www.orange-bg.com - на -1 етаж предлагат такива услуги

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    брей.. много бързи отговори Мерси на всички

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен
    Awe hora tai i tai sme zagovorili za teniski da znaete kade ima teniski na The rasmus?6toto po metal shopovete i v "Na tamno" ima vsqkakvi vazmojni samo ne i na The rasmus

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    teniski.be - най-добрите! Дават даже гаранция! Ако ти падне или се отлепи някоя буква, отиваш и ти правят нова.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    http://portokal.net Тука можеш да си поръчаш тениска с твоя си щампа

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    teniski.be - най-добрите! Дават даже гаранция! Ако ти падне или се отлепи някоя буква, отиваш и ти правят нова.
    Тва е супер тъпо, тва са просто лепенки върху плат. Истинските тениски ги правят некъде около илиенци мога да ви свъра с човека, на нас ни излезаха 7 лева ама не с лепенка ми с щампа дето не можеш с флекс да я свалиш.
    2т. системно

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    На мен не ми трябва с лепенка, а с щампа

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Тва е супер тъпо, тва са просто лепенки върху плат. Истинските тениски ги правят некъде около илиенци мога да ви свъра с човека, на нас ни излезаха 7 лева ама не с лепенка ми с щампа дето не можеш с флекс да я свалиш.
    Колко си прост/проста!Не говоря за ваденка, а за щампа.Не говори като не знаеш.И колко са истински тениските ти, като са 7 лева? Турбо гъзар с перка на гъза..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Колко си прост/проста!Не говоря за ваденка, а за щампа.Не говори като не знаеш.И колко са истински тениските ти, като са 7 лева? Турбо гъзар с перка на гъза..
    Ми тва къдет ми го описаха "ако ти падне една буква..." имам една тениска дет е правена с такова и не просто че падат ми направо си го отлепваш като тиксо. А другата няма нищо общо, и не съм турбо гъзар става въпрос за рекламни тениски за нашия клуб.
    2т. системно

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    http://portokal.net Тука можеш да си поръчаш тениска с твоя си щампа
    НЕ СИ ПОРЪЧВАЙТЕ ТЕНИСКИ ОТ ТОЗИ СКАПАН САЙТ!!! Мързи ме в момента да правя снимки на тениската ми от този сайт... Щампата и тениската избеляха... Не струват! Абсулютно набутване си е!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Какво точно те интересува? Има един сайт..портокал нещо си там. Правят щампи. 15 лева. Обаждането ти е един лев, при доставката плащаш 14. Забравих подробности, но имам мейл от тях когато ги питах за разни неща. Ако те устройва...

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Po-lesno chte ti e da si porachach chrez i-net!Porazrovi se malko-ima kup takiva saytove,na men postoianno mi izlizat i mnogo se draznia!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си