- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тениски по поръчка?
Някой да знае къде в София правят тениски по поръчка и горе-долу какви са цените?![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ami v О4З pravqt!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
ако имаш предвид със щампи и др такива ппростотии teniski.be
Не сум от София, но знам някой друг сайт за тениски по-поръчка :
www.teniski.be
www.teniski.bg
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Току що имаше пусната такава тема.
http://www.orange-bg.com - на -1 етаж предлагат такива услуги
брей.. много бързи отговориМерси на всички
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Awe hora tai i tai sme zagovorili za teniski da znaete kade ima teniski na The rasmus?6toto po metal shopovete i v "Na tamno" ima vsqkakvi vazmojni samo ne i na The rasmus![]()
teniski.be - най-добрите! Дават даже гаранция! Ако ти падне или се отлепи някоя буква, отиваш и ти правят нова.
http://portokal.net Тука можеш да си поръчаш тениска с твоя си щампа
Тва е супер тъпо, тва са просто лепенки върху плат. Истинските тениски ги правят некъде около илиенци мога да ви свъра с човека, на нас ни излезаха 7 лева ама не с лепенка ми с щампа дето не можеш с флекс да я свалиш.Първоначално написано от niGGa
2т. системно
На мен не ми трябва с лепенка, а с щампа![]()
Колко си прост/проста!Не говоря за ваденка, а за щампа.Не говори като не знаеш.И колко са истински тениските ти, като са 7 лева? Турбо гъзар с перка на гъза..Първоначално написано от Amayo
Ми тва къдет ми го описаха "ако ти падне една буква..." имам една тениска дет е правена с такова и не просто че падат ми направо си го отлепваш като тиксо. А другата няма нищо общо, и не съм турбо гъзар става въпрос за рекламни тениски за нашия клуб.Първоначално написано от niGGa
2т. системно
НЕ СИ ПОРЪЧВАЙТЕ ТЕНИСКИ ОТ ТОЗИ СКАПАН САЙТ!!! Мързи ме в момента да правя снимки на тениската ми от този сайт... Щампата и тениската избеляха... Не струват! Абсулютно набутване си е!Първоначално написано от Jamalska
Какво точно те интересува? Има един сайт..портокал нещо си там. Правят щампи. 15 лева. Обаждането ти е един лев, при доставката плащаш 14. Забравих подробности, но имам мейл от тях когато ги питах за разни неща. Ако те устройва...