Цитирай Първоначално написано от bonboneno^mace
Цитирай Първоначално написано от HeDa
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
От известно време ми правят проблем, че излизам всяка вечер. Говоря за стоене до към 12 часа. Вярно, цяло лято не съм се спирал - море, балкан, ексурзии и т.н. и не съм стоял ни 1 вечер вкъщи, но когато съм си вкъщи си говоря с тях и всичко си обсъждаме. Не мога да разбера какъв е проблема да излизаш вечер или цял ден да се забавляваш с приятели, отколкото да си седиш вкъщи пред РС-то ?! Родителите ви правят ли проблем ?
Да точно така.. мама постоянно ми казва "Цял ден не си се прибирала" добре де като се прибера както ще правя у нас?! Много интересна жена..
hahaha mn sa sme6ni kato go kajat tva...kato bqh po malka maika mi mi kazva6e aide we izlez malko stiga si si sedqla vku6ti a sega kato ne se pribiram mi se kazvat gore spomenatite repliki
За абсолиутно същото говоря ! Преди ми викат ' айде стига седя вкъщи излез малко '. Някой път и ми забраняваха да гледам ТВ щот съм седял вкъщи. А сега, не могат да ме спрат да не излизам. Просто не обичам да седя вкъщи вечер..нз побърквам се..странни хора..