- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- за пореден път прецакани
Матурите за випуск 2008 остават.Тоя нашия тъп министър остава да измисли още някоя друга простория с която да ни скъси живота още повече.Предлагам който не желае да има матури да се събереме и да се видгнеме на митинг
Абе баси тъпия министър.И за къв чеп ги тури ся тия матури.Тия в тва министерство само се чудят как да ни очернят живота.Да ги е*а в матурите
First you get the money, then you get the power, then you get the women!!!!!!!!!!!
кви са тия матури защо нали нашият випуск беше последният безкога е решено и как тъй ще стане не е ми мн ясно, тоя идиот министъра се мъчи да въведе тестове за след 7-ми клас и ги въведе след 4 години а ся изведнъж след 2 ще имате матури
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ЯКО![]()
И аз си мислех че ще се оттърва,ама няма![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
1.Матурите на випуск 2008 са пробни
2.според мен е мн по-добре да имаме матури..подготвяш се по 3те ти предмета-БЕЛ,Мат и езика..караш 3 изпита и кандидатстваш с тия оценки...като в 7кл...А не 1000 изпита по различни преди в 1000 различни училища....
Първо да поясня: отдавна съм завършил и нямам проблеми с матурите!
Ако помислите малко ще стигнете до извода че тези матури са само във ваша полза.
Представете си следната ситуация: учите в училището Х където учители са стабилни скъсват ви от учене и накрая завършвате със примерно 4.50 по даден предмет. Ученикът Y учещ в друго училище където си клати краката нищо не научава, обаче понеже учи в някое долнопробно селско училищенце (не искам да убидя никога с това изказване) изкарва 6-тица, само защото е по умен от останалите които нищо не разбират, в следващият момент кандидатствате двамата за една и съща специалност в един и същ университет, борите се за едно и също място. Какво излиза? Той влиза защото има по висока диплома от малоумното си училище! А при наличие на матури какво става? Отивате и вие и той на матура. Той изкарва например 3.50, а вие като много по-подготвен от него изкарвате 5.50. Отново кандидатствате за една и съща специалност, този път приемат вас!
Не сте ли съгласни че при наличието на единни матури за всички, оценявани по еднакъв критерий (друг е вече въпроса това до каква степен би се случило) бихте имали равен шанс с всички, а не както бе до момента (и много години назад) този който е учил "някъде си" да влиза вместо вас, просто защото от вас са искали много повече от колкото от него?
Това никога няма да стане! Университетите никога няма да позволят да се кандидатства с матурите! Помислете малко, все пак те печелят ужасно много пари от кандидатстудентски курсове, от разни книжки издадено от професорите и от таксите за изпитите. На всеки му се иска да има само един изпит с който да кандидатсва навсякъде, но няма да стане...Първоначално написано от Jamalska
Абсолютно....по принцип трябва да е така както Jamalska каза,но това е само по принцип..Първоначално написано от CooL^GirL^^^
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Първоначално написано от SPARKY```
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"