Здравейте всичко, сега ще ви раскажа една история. Като за интро ще кажа че става дума за мен (М) -17 год и едно момиче (Н) -16 год. Живеем на около 300 км, но въпреки това аз я обичам, мисля че и тя така но не съм сигурен.
Така всичко започна в средата на месец август на морето. Аз забялязах въпросното момиче. Абе беще нещо като любов от пръв поглед. Чудех се как да я заговоря и първия ден така и не го направих. Цяла нощ не съм спал само за нея да мисля. За мой късмет на следващия ден тя дойде на същия плаж и аз най-накрая се престраших да я заговоря. Всичко потръгна по мед и масло. С всяка нейна дума аз все-повече я заобичвах, оказа се че страшно много си приличаме. Оговорихме се слетобед да се поразходим из града (нито тя нито аз не сме от морския град). Аз бях на време на срещата и точно в този момент аз получих смс от нея, че има проблем и за съжаляние няма да може да дойде. Аз много се натъжих. За съжаление това беше и последния ми ден на морето и точно този ден си тръгвах. След това се чувахме на седмицата по 2-3 пъти по скипе, но тя ми липсва все-повече и повече. Последните 2 седмици е заета с нейни работи и още по-редко се чувахме. Аз говорих с майка ми, защото имах идея да отида до нейния град за един ден, и тя ми каза по-добре да не ходя. Вие какво ще кажите?? След това аз и пращам смс-и поне 4 пъти в седмицата и тя ми праща, това ни беше единствената възможна комуникация. За съжаление когато тя е фрее аз тогава нямам достъп до интернет и така се разминаваме. Вече не спирам да мисля за нея. Постояно!!! Аз съм и признавал какво изпитвам към нея тя също каза че ме харесва но има един фактор а именно разстоянието между нас. Това е съкратен разказ на всичко, ако ви интересува друго ще се радвам да допълня. Моля ви помогнете, чувствам се много съмотен. Страшно много я обичам но се притеснявам дали ще се получи моля ви помагайте със съвети . П.П. това не е някакъв разказ само да флоод форума наистина има проблем и очаквам сериозно отговори.