Iskam da spodelq s vas moqta istoriq.Nachi predi hodeh s edno momche.I imashe edin ot negovata kompaniq,koito mn mi dopadna oshte v samoto nachalo,obache go misleh za po golqm,a i imashe priqtelka,az hodeh s drugiq i prosto ne predprieh nishto .. ostavih neshtata.Obache,kogato skysah s moq,zapochnah da si chatq seki den s toq drugiq i spodelqh s nego za kakvo li ne.Na edin kupon dori se zatvorihme samo dvamata i az mu spodelih kakvo mi teji i plakah pred nego.Vsichko kak da e,ama toi ima priqtelka i az ne predpriemam nishto.Edin den spodelih s edna priqtelka i sq pointerisuva i mi nameri info za nego.Beshe skysal s gadjeto si i dori ne mu pukashe za neq.Izlizahme edin pat.Prekarahme si qko.Sega pak sa ugovarqme da izlezem.Obache problema e tam.che nz kak da mu kaja che go haresvam.Pravq mu nameci seki den.Kakto i toi na men - ili pone az taka go priemam.Dyrji se syper s mene,adski e mil.Predniq pyt mi se iskashe da go {P} ama ne posmqh.POchti prez cqloto vreme beshe na takova raztoqnie ot men,che mu useshtah dyha.Tova napravo me karashe da otkacham. Obyrkana sam i nz kakvo da pravq!?!?! Dali da mu kaja ili napravo da mu pokaja ili izobshto da deistvam ili da go chakam nego da napravi pyrvata krachka ????