- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Big brother3 или Survivor
Наесен по БТВ започва третия сезон на Биг Брадър и първия БГ Сървайвър? Кое ще гледате(ако гледаш вобще някое)?Какво мислите за тях? П.П. ако такава тема ве4е има-триите!
Ами защото BiG Brother ще излъчва трето поредно издание и поне се знае какво може да се очаква. Ще загледам Survivor,защото ми е интересно какво ще представлява
i az sum na tova mnenieПървоначално написано от Master_88
Emi az 6te gledam Survivor za6toto se nagledax na prostotiite na Big Brother
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
surviver естествено.ууууууу за bb
Pyrvo - Big Brother nqma li da se izly4va po ntv
Po vyprosa - Struva mi se 4e shte gledam i dvete.Kato po4nat tiq neshta vinagi bez da iskam po4vam da gi sledq koeto mi se otrazqva zle,zashtoto makar i rqdko ponqkoi pyt mi se nalaga da u4a,a s 2 takiva predavaniq hi4 nqma da mi e lesno![]()
Мисля, че ще гледам Сървайвър.
Ще гледам Big Brother 3 естествено, фен съм мупък и едва ли ще са по едно и също време тъй че и двете ще минат през мене
...Arbeit macht frei...
Ще гледам Сървайвър,Биг Брадър ми стана прекалено тъпо и всеки зная какво ще стане на него
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
ББ си беше простотия още от началото. Survivor съм гледала в американския му вариант и с The amazing race са единствените риалити шоута, в които виждам смисъл и са ми интересни.
Survivor
![]()
мн ясно,че Сървайвър...Биг Брадър е мн скучно и еднообразно,бе тъпо е
"Животът е прекалено важен,за да говорим сериозно за него"-Оскар Уайлд
Survivor \/
NiK0gA nE zNaEsH k0lK0 rAn0 sHtE sTaNe TvUrDe kYsN0 !!!
----------------------------------------------
JiVoTyT e T0vA,k0eT0 sI tEcHe,d0kAt0 nIe pRaViM dRuGi pLaN0vE !!!
----------------------------------------------
Определено ще гледам Сървайвър, там ще е екшъна![]()
I'm darkness, I'm anger, I'm pain
I am master
The evil song you sing inside your brain
Drive you insane
Ами много ясно, че ще гледам Сървайвър, щото миналия сезон на ББ беше леко тъп пак и незнаем кво да очаквам от Сървайвър, ако е като американското него ще гледам
Еми понеже съм гледала 1 руско и 2 американски предавание Survivor с нетърпение очаквам българското![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
И аз така мисля пък и съм попадал на чуждите версий и те са супер яки така че Сървайвър за менПървоначално написано от BeBcHeTo
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
ми Survivor ще гледам аз и преди съм го гледам и ми е много интересно докат биг брадър е пълна простотия според мен.Survivor е много по-интересно защото хората се учат да оцеляват и сякви тем подобни![]()
mi i dvete![]()
Survivor Survivor Survivor !!!!!!!!!!!! prosto BB se iz4erpa... purviq sezon be6e hit po4ti vsi4kite mi poznati go gledaha.. vtoriq .. go napraviha na sapunka...![]()
Ми сигурно няма да имам време за нито едно от тях, ама бих гледала ВВ 3![]()
Midnight,
I'm drunk,
I don't give a fuck...
Както повечето и аз ще гледам Survivor.Защото съм го гледъл как е на запад и наистина е интересно, а и ще ми е интересно как са го направили в България, докато Биг Бръдър стана пълна помия....
Определено Survivor! Big brother никога не ми е било интересно..пълна простотия![]()