.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: zadunena ulica

Hybrid View

Guest

zadunena ulica

hora imam mn golqma nujda ot suvet!!Mn sum si padnala po edno mom4e koeto e s 4godini po golqmo(t.e. az sum na 16-toi na 20)Segaaaaaaaaa...kato cqlo tova ne e problem ama toi e mn razli4en..ima razli4ni interesi...i vse pak qko sum hlutnala...a ne znam kak da mu do pokaja bez da mi se usmihne snizhoditelno i da kaje 4e sum o6te malka...moje da zvu4i sme6no no da toi me misli za malka.E mn si govorime-za kakvo li ne...i se razbirame 4udesno,no az iskam pove4e.
    E tova e ot men pls ako imate nqkuv opit v takiva situacii ili nqkvi razumni predlojeniq- spodelete,za6toto az imam 4uvstvoto 4e sum v zadunena ulica

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    sry 4e ti go kazvam ma ne si golqma opredeleno
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    emi sled kato nqmate mng ob6ti interesi i mom4eto e na 20 vse pak,de da znam sumnqva me 4e ne6to 6te stane!sry
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    еми значи просто човека те мисли за малка и не иска да тръгва с теб.. толкова ли е сложно..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Хаха..нямаш си и на идея колко ми е познато Имах такъв случай само дет лицето беше на 21.. И така яко ме издразни,чее му доказах,че мисли грешно.Покажи,че си повече от това което той мисли,докажи му,че си зряло момиче ако разбира се си (без да се обиждаш) това е..Не е трудно,действай
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Не е задължително да имаш същите интереси като човек акойто харсеваш за да се получи нещо между вас.Достатъчно е да можете да общувате,да ви е приятно когато сте заедно,да я има тръпката.А може би той не те е опознал достатъчно,може би те мисли за малка заради поведението ти,не заради годините,може пък да се влияе от мнението на други хора...Варианти много!ОПитай се да му покажеш каква си в действителност,опитай се да го спечелиш!НО ако пък той теодреже и ти покаже че няма интерес към теб,по-добре се откажи защото явно различията между вас са много и той няма интерес към теб

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ми не е толкова голяма разликата в годините, явно е искал да каже, че мисленето ти е такова. Не знам как стоят нещата, но ако не изпитва чувства към теб, недей да се опитваш да го спечелиш...Ако проблемите между вас, са само годините и различните интереси, бихте могли да се справите. Все пак любовта е над всичко, нали? Какво лошо има да пробвате?
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Цитирай Първоначално написано от Obitax
    sry 4e ti go kazvam ma ne si golqma opredeleno
    Определено...и все пак си противоречиш... "Имаме различни интереси" , ама иначе "Си говорим много и за различни неща" ?! Хах...Странно как може да харесваш някой с когото ти самата твърдиш че си различна. Тва твойто ми прилича на едно елементарно физическо привличане, което е типично за възрастта ти. Ударил те е хормона душа..
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    еми значи просто човека те мисли за малка и не иска да тръгва с теб.. толкова ли е сложно..
    ами да ти кажа,аз се движа само с хора по-големи от мен,на по 19-20години.аз самата съм на 18 и тва е така,шото съм тръгнала мн рано на даскало и цялото ми обкръжение е такова.
    се 1 де,казвам ти го с определена цел..значи вс мъжко около мен,което се зарибява с 'някво дребно'(не се обиждай,те така си говорят) на 15-16г. го прави с цел да я бодне и нищо повече.гадно е,знам,ама просто нещата стоят по този начин..трябва да си мн уникална и заинтригуваща,за да впечатлиш момче на 20г..и няма да ти стигне просто да му докажеш колко си 'пораснала за годините си'..тва е!
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен Аватара на koalka
    По-добре да ти каже,че си малка,отколкото да бъде с теб,да те използва като секс играчка и дате зареже,както правят доста големи момчетанапо 20 с по-малки момичета.Това е добре,че е различен,но ти няма как насила да го накараш да трй.ъгнете и т.н.Щом не иска...какво можеш да направиш?

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    ne sum suglasna mnogo mnogo s tova...
    az bqh v nqkva takava situaciq...znachi i na mene mi kazvaha che sum malka ala bala i nakraq kato pitah kato,kakva me haresva mi beshe otgovoreno za gadje...samo deto az si imah samo priqtelski chuvstva..se taq...ta tova e mujkoto naduhvane...edin vid da te nakara da se borish za nego....tui che deistvai!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си