- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- DoUbLe ViSiOn PoBoI
Това не е ДВ.
А и кви 15 метра. канала е най-много 5метра висок. Някои май иска да му се прочете статията.
Явно Люлинската Teen Mafia пак е показала зъби...Колко пъти съм минавал в петък и събота през подлеза, винаги някакви 12-13 годишни пикли, облечени като курви и 15 годишни келеши, които гледат лошо. Защо нямам патрони, бих се прострелял в крака от смях.
![]()
Да се забранят, тъй наречените "детски дискотеки".
2т. забрана за ползване на профил
И аз съм за тва.Първоначално написано от LoRinSeR
Най ми е смешно като видя някви смъкати идиоти с кецове и тениска на 2рас. Нито са му чували песните нито знаят кой е ама щот са рапери го носят, ама пак си слушат чалга. Кретени!
Ама те да си носят каквито си дрехи искат. Но явно не ходят на дискотека за да се забавляват, а да се правят на интересни. На какво прилича това ?!? Аз докато не бях навършил 18 бях ходил на дискотека 2 - 3 пъти. Лично като видя момиче с кецове и развлечено ми става лошо.Първоначално написано от WILD__BOY
Първоначално написано от exploitedteen
Дамм, но като ги хванат и ги закарат в полицията, са послушни като агънца ... Жалко е, но всичко с времето си.
Не съм съгласен, присъствал съм как човек скача на полицай![]()
Зависи. Баща ми работи към НсБоп и ти казвам, че не е така.
Той не е скочил.. подхлъзнал се е и е падналПървоначално написано от TheNightRider
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Мен също, веднъж са ме заключвали. Беше след мач Левски - Цска, за побой на червени привърженици, но ми се размина, бях на 16. Но тогава мои познати, които бяха на по 18 ги биха много злобно, после Левски бир отбор на полицията ...
Da gi eba v propadnalite selqni nqkoi den shte sabera mnoo narod i shte im zatvora piqni te ysti
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
И ти не оставаш по назад от тях...Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
![]()
даа и аз тва викам тея лапетийки големи гангстери станахаПървоначално написано от Just_One_Girl
![]()
are mahnah si podpisa i avatara dano ste dovolni..
Първо като прочетох статията забелязах, че са то откарали в Медицинска Академия...Интересно.Защото там могат да постъпат единствено хора над 18-годишна възраст.
Второ точно когато стана тва и аз се разхождах там с една френдка и всички търчаха и бяха супер разтревожени.Заради момичеНакъде отиде тоя свят.
Наистина мисля, че тези детски дискотеки трябва да се закрият![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
abe kvo samo si penite ustite...pove4eto koito si izkazaha mnenieto su6to dopredi 1god max sa hodili po su6tite teq destki diskoteki i sa se kefeli ne po malko ot sega6nite posetiteli...dsa ne govorim 4e nito ti GlEzOrAna nito ti girl_from_your_dreams ste dastatu4no golemi za da se izkazvate taka!!!q imate 16 q ne!!!
Хаха..баща ми го боли ръката адски много..
Той е охрана там...Как е изпраскал някой..не ми се мисли...ръката му е синя![]()
браво на него.. герой е![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Че то ако не ходите на дискотека да се маризите...за кво изобщо ходите. Иначе не е купон. \/
2т. системно
С дон Виконе майстора на кючека знаеш ли на кви ексцесии сме присъствували?Първоначално написано от GLeZoRanA
2т. системно