- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- dali sum bremenna?
Zdraveite na vsi4ki.Predpolagam tova e edna banalna tema no za men e dosta problemna!
I taka, spah s priqtelq mi den predi datata na koqto trqbvashe da mi doide.No ne mi doide za tova si kupih Postinora.Iz4etoh upatvaneto no me posavetvaha da ispiq hap4etata prez 12h vupreki 4e pisheshe navednuj.Chetiri dena po kasno mi doide!Vsi4ko si beshe normalno, no avgust mi zakusq s 2 dena.Sega vsi4ko si e nared samo deto se pritesnqvam,vkarvam si nqkakvi filmi 4e mi e losho 4e qm po mnogo, 4e mi raste korema, a vsi4ko si beshe absoliutno normalno!Zabravih da spomena 4e i test si napravih i beshe otricatelen a sega se vmania4avam.Kakvo da pravq, dali ima nqkakva veroqtnost?!
Mersi mnogo i pak se izvinqvam za banalnata temi4ka no tova si e to - PANIKA!
1. Не, не си бременна! И не е било необходимо да пиеш Постинор!
2. Винаги след Постинор цикълът се разбърква много и не знаеш кога ще ти дойде следващия път със сигурност.
3. Лошо ти е , защото се притесняваш и наистина си "вкарваш в главата тези мисли. Гладът си го втълпяваш също или може да е свързан с цикъла - преди или по време понякога се яде много.
4. Коремът започва да расте към края на 3 месец ако си слаба и ако си по-закръглена - към петия ти проличава. Казвамти го от опит. На мен ми пролича в 4тия. Преди това нито един "джентълмен" не ми ставаше в рейса, а ми се драйфаше като за световно, но това е друга тема.
ne 4e ne6to ama sledvai so up1tvaneto,moito momi4e!hi4 nmedei da slu6a6 ko ti govorqt !predi 2 god se pieha prez 12 4asa!SEGA SA DVETE EDNOVREMENNO!!!!!!!!!!!!!!!
Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!
Мила, не си бременна![]()
Цикълът ти се е пре**ал заради Постинор, спокойно. А и тестът е отрицателен, просто няма какво повече да се притесняваш за бременност! Двете хапченца трябваше да ги пиеш наведнъж, ако беше прочела някоя друга темичка из форума, щеше да разбереш, че има нови съставки, преди се е пиело през 12 часа, сега ЗАЕДНО.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Вярно, че тези теми вече станаха банални...
Ам, мила, не, не си бременна, просто като се пие Постинор
и после той дава някакви изменения в цикъла, с една дума организма ти се прецаква леко за известно време ...
Като толкова се притесняваш(въпреки, че няма за какво), отиди на гинеколог, за да ти каже и той, че не си бременна и да спреш да си хабиш нервите напразно...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не бе споко![]()
Mersi mnogo za mneniqta, i az taka mislq kato vas, no v takuv moment logikata ostava na zaden plan i se poddavash na samneniqta i opaseniqta!Blagodarq vse pak za izkazanite mnenie!
Не си бременна,а и щом си пила всички тези неща и си правила тест.
няма за какво да се притесняваш,недей да си внушаваш такива работи. Закъсняло ти е от хап4ето,споко
![]()
мисля,че достатъчно хора я оубедихме,ЧЕ И НЯМА НИЩО,така,че темата е приключена :PПървоначално написано от Kaliq
Колкото и да ви е яко правете секс със презерватив бе !
are mahnah si podpisa i avatara dano ste dovolni..