- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мога ли да я отворя накриво?
В момента говоря сериозно моля отнесете се сериозно към темата ми.Благодаря!Ето го и проблемът ми - членът ми е изкривен малко наляво.Може ли да се окаже проблем когато отварям приятелката си?И има ли въобще такова отваряне накриво?
Незнам дали си чувал но това е нормално..А да я отвориш накриво? Ми..то пътя е един пич..напред-назад. Мисля че няма как да сбъркаш а? П.С. Често пъти 1-я път на момичето не е мн приятен, а и ти като гледам не си много опитен т.че просто го вкарай,задръж малко за да си сигурен,че си вътре и толкоз. След 2 дни пак. Не прекалявай..90% от момичетата ги боли![]()
А за пениса..не се притеснявай
:P
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
uhhahahahahahaspx be moi .. 6te q otvori6 brez problemi.. nadqvam se
)uspeh
)
Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!
spokoino be chovek
nishto ti nqma i nqma ot kvo da se pritesnqvash.nqma otvarqne nakrivo
маа фака
Хах, ами и според мен няма начин да я отвориш "на криво"! Освен ако и долу нямаме още едно "криво гърло", за чието съществуване там аз все още не съм чувала!!!![]()
Споко,човече!
Първоначално написано от krem4et0
I az
Няма такава опастност.Споко!А между другото обичаш ли гаджето си?
Ne boi se bace![]()
![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Тъпак!Първоначално написано от krem4et0
С две думи - няма проблем! Притесмяваш се за глупости!
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Само при анален секс може да се получи проблем, защото може да почне мацката да сере макарони.
nqma stra6no na nikade drugade ne moje6 da ide6 pytqt e edin i sy6t
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.