.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Въпрос

Няма значение
    Guest

Въпрос

Значи въпроса ми е следния: Преди 1 месец предложих на едно момиче да ми стане Гадже и тя каза, че съм и много симпатичен обаче си има приятел и неможе, но след 2-3 седмици тя заряза приятеля си и се чудя дали го е оставила заради мен

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Ако тръгне да ти се сваля, да ти се обажда и т.н. може би. Никога няма да си сигурен, ама кат гледам самочувствие не ти липсва.
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Не можеш да бъдеш сигорен, докато тя не ти покаже, чe го е зарязала заради теб. Не прибързвай. Изчакай да видиш дали ще прояви някакъв интерес към теб.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами срещай се повечко с нея и се зарибявайте и ако има намеци от нейна страна,може и ти да си причината.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Interesno kak nie mojem da ti otgovorim na toq vypros? Kakto i da e.. Ti sam trqbva da si usetish.. Ako vidish interes ot neina strana.. Deistvai.. pyk i daje da ne vidish.. Pak deistvai.. Ot opit glava ne boli:P

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    zapochni da pravish nameci tui onui nqma nie da te uchim,kak stavat neshtata i prosto se vijdaite chesto i tn i tn.....a tochno ne moje da ti se otgovori na vuprosa...no az zalagam za "ne"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си