.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Песента от 13 призрака

Песента, с която свършва филма. Пее се нещо от сорта на
    Mirror mirro of the wall
    Who will survive who will faul
    may be today may be tommorow

flash
    Guest
    i az q tursq ama bez rezyltat..pls help

банана
    Guest
    оу,и аз я търся.

Guest
    aide i az da kaja 4e i az q tursq

flash
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    aide i az da kaja 4e i az q tursq
    sabrahme se

Повече от фен
    Град
    вход Б [KMD]
    Направете си клуб на търсачите
    You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.

Голям фен
    Град
    Разград
    i az q tyrsq
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Guest
    Е,това не е ли част от текста на The Twisted Nails Of Faith на Cradle of filth

Супер фен
    LELE gledah go toq film mn qk daite link!!!(za pesenta de )

flash
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Е,това не е ли част от текста на The Twisted Nails Of Faith на Cradle of filth
    otna4aloto jenata deto kazva mirror,miror on the wall e su6toto ama natam ne...

Повече от фен
    аз очаквах много повече от този филм. По принцип много харесвам истории за призраци (макар, че после ме е страх да мигна) , но това беше много тъпо. Не е реалистично. Сигурно ще кажете, че те по принцип самите призраци не са реалистични, ама нишо. Тоя филм е тъп. Незнам ко ви изкефи всичките. ама иначе песничката е яка...

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

flash
    Guest
    Z-ro Mirror mirror on the wall ..e ne6to podobno ama jenata triaa da peeeeeeee aide hora pls pomagaite vse nqkoi q znae taq pesen

Голям фен
    Е айде мръднете си гъзовете малко и помогнете.Тука клуб на търсачите напрайхме и вие нищо не помагате
    /rossa./

?!
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
    аз очаквах много повече от този филм. По принцип много харесвам истории за призраци (макар, че после ме е страх да мигна) , но това беше много тъпо. Не е реалистично. Сигурно ще кажете, че те по принцип самите призраци не са реалистични, ама нишо. Тоя филм е тъп. Незнам ко ви изкефи всичките. ама иначе песничката е яка...
    Т'ва му е готиното - че е за призраци , стрешен е ама не е реалистичен и после ще спя

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    песента е Rah Digga-mirror mirror само4е о6те не съм намерила линк .... по касно ще дам или утре ... ако никои друг не е намерил

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    http://www.data.bg/f.php?fid=382833 ..надявам се да съм ви помогнала и това да е песента ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си