molqvi kajete mi kakvo mi ima mnogo se pritesnqvam zna4e sas moita pr bqhme idvamata detstveni i ve4e sme go pravili okolo 10 pati no problema e 4e nemogajem da pravim pove4e ot 4-5 minuti za6toto mnogo barzo svar6vam kajete mi kakvo mi stava nemojem da pravim normalen sex kakto drugite normalni dvoiki predi za dapo4nem akta vinagi se vabujdame i az se vazbujdam mnogo i misl4e glavi4ka mi e mnogo 4uvstvitelna i ot tam idva barzoto svar6vane koeto stava pri men no nesam sigoren mnogo mi se iskam da pravq sex sas moito lubov no nemoga da e zadovolq sas tova moe barzo izhvarlqne molqvi pomognete mi blagodarq vi predvaritelno plssssss.
Miii...Nemojej li sled kato svur6i6 da se izpikae6 da go izmie6 da slojij nov kaput?I ve4e 2riq put 6e izdurjij zna4itelno pove4e,makar 4e tezi 5 min sa...xmm!Ili drugo,neka tfoeto momi4e ti napravi 1 svirka predi da zapo4nete.Ili 3to:Predi poloviq akt ako se kupe6(li4no az vinagi) nabii si 1....znae6 4e spermata pak se subira za minuta i polovina,no vupreki si4ko 6e izdrujuj mn pove4e ot 5min,i na 2mata 6e vi e po dobre!
Govorq napulno seriozno ne se ebavam,i az sam go imal tozi problem,predi godini!Moga da ti kaja 4e tova e ot staja,kogato si go pravil pove4e puti,spored men ne se vuzbujda6 4ak tolkova kolkoto kato si nov v zanaqta,6ot tam si4ko ti e...oh tezi cici-6e gi izqm,kolko sa sladki,i ebati qkoto dupe ima lele,i tezi kraka,i tezi ustni bojeee..!