- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- neznam kak da postapia
mi i az neznam kak da se izkaza no 6te se probvam
zna4i taka haresvam edno mom4e(az i toi sme za parva godina v novo u-6te taka nare4enite zaici)poznava me se beglo no toi vaob6te mnogo mi dopada kato harakter i van6nost no nie s nego sme samo na zdravei zdrasti kak si i t`va i ni6to pove4e a na men mi se iska da go zagovoria pove4e ama neznam kak prosto sam sviknala s mom4etata da sam priatelka 6toto a mislia i toi me haresva vinagi me gleda po kiridorite i takiva ama mislia 4e nego go e sram 6toto poprincip az mnogo otvorena i znae 4e sam hubava no ne dopuskam mom4e lesno od sebe si abe az sam mnogo itka4en 4ovek
ta taka iskah da vi popitam kak moga da go zagovia da mu vzema tel.nomer ili skypeto?
6toto az naistina mnogo go haresvam
predvaritelno blagodaria na vs
1. nau4i se da pi6e6 !
2. kato si tolkoz otvorena 6to ni pita6 kak da go zagovori6 ?
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
След като си "по-принцип" отворена проблема ти е точно никъф...и нямаш нужда от съвет...Освен ако не искаш да ти обясняаме какво да му казваш![]()
Сори за сарказма
Пристъпваш смело и го питаш квот ти е на душата...не е страшно
![]()
П.С. Obitax е прав...едвам ти разчетох![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
1во сори за провописа ама аз пи6а бързо и от това правя грешки.Доколкото 4е съм отворена отворена съм и то много(даже много пове4е от необходимото).Но проблема е в т'ва 4е аз се притеснявам да го заговория защото го харесвам.А иначе много лесно общувам с момчета ама сега направо незнам какво ми става с него кат го видя и се едно оставам без глас![]()
Ами трябва да преодолееш срама си.Използвай уменията си,нали си отворена?Първоначално написано от Анонимко
Стига с тва че е отворена!Когато някой хлътне и най-големия отворко може да се спече!Просто гледай следващия път ей тъй да му подметнеш нещо за телефон или скайп!Питай го нещо свързано по темата и после му го поискай!Нещо такова!Но ако наистина го харесваш толкова не оставяй нещада да са само да здр и как си!
Purvo ne ot "taka nare4enite",a napravo ste si zaici!vtoro sled akto naistina si tolkova otvorena mu kaji ,4e go haresva6!i gotovo!![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
щом си отворена тогава къф е проблема да го заговориш![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Lorraine , то и аз не съм от най-сдуханите , ма като не ти се прикаа , нямам работа в Skype :P![]()
CoNcEnTrAtE !!!
oo povqrvaite mi taka e!!Първоначално написано от No_LiMiTe^f
Какво да ти кажа. Първият въпрос, когато искаш скайпа е:
"Ти имаш ли ПС."
При отговор "ДА"-"скайп"-"Да"-кажи го де. Нататък си го знаеш. Не упреквате хората че са срамежливи. Дори и "отворените" по форумите, понякога се оказват много сдухани.
ne e vuprosa da si otvoren po forumite vuprosa e che dori i da si otvoren poprincip ako hlitnesh po nqkogo prosto qko se sduhvash i chesno da ti kaja as ne sum ot koi znae kolko otvorenite no se sduhah sled kato sum vlubena v edno momche no vie ste vidqli temata koqto bqh pusnala(ili pone povecheto ot vas)
XaПървоначално написано от Obitax
i az mislq tei!!
Първоначално написано от Obitax
хммм пак съм аз благодаря на вс,които си изразиха мнението.Така какво ново при мен с това мом4е ама абсолютно нищо щото днес не го видях(а сме в един коридор ама карай може да не е бил на у-ще)че има пс има 4е има скайп има но незнам как да го попитам щото той винаги е с мом4ета около 4-5(дет кат ме видат да го поздравя и ей така правяти аз от тях още пове4е се паникйосвам,а защо го правят това не ми е ясно
![]()
)може би и той повече да ме заговори щото и аз винаги съм с мой приятелки около мен и понякога мисля да се откажа от него ама аз не искам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2. kato si tolkoz otvorena 6to ni pita6 kak da go zagovori6 ?
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!