- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- zasajdane na treva
imam semki ot treva.. kajete kak se zasajda.. kakvo da q prava kato ponikne.. i takiva raboti ?
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Форума на promena.org .
хахахаха
сега се сетих за една бабка от
мойто село тая женица си отглежда
трева в саксия ама то това вече е станало
некфо огромно като дърво леле
като ми го показаха това и направо онемях
как съм се хилела като хиена ама не знам
дали жената знае точно какво отглежда
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
хах...![]()
![]()
"малко" е късничко вече за садене, не мислиш ли
![]()
наркоманяко![]()
![]()
![]()
![]()
ROFL
hahahahhaha ti lud li si ofludi PROMENATA vidqh te i tuka ti si nekyv bolen
за индор не е късно никогаПървоначално написано от fake
![]()
Както вече казаха, разгледай форума на www.promena.org.
Само искам да ти кажа, че преди да ги садиш, семената трябва да покълнат. Знам за два начина:
1. Две парчета памук, долното навлажнено с вода, горното пак, но с по-малко и семената между тях.
2. Слагаш семето на 0.5см в почвата на саксията, в която ще го гледаш. С колко вода се полива, не съм сигурен.![]()
kakto kaza 4oveka ne kasno za inDooRПървоначално написано от fake
![]()
machoka
Администратор
mi tova go znaeh :d no blagodarq vse pak :PПървоначално написано от p4elata_brumze
machoka
Администратор
пзи ги семките до пролетта, и тогава ги засей ( не 4е не може и сега в саксия и под лампа, ама много ток гълта и е нерентабилно.
Ъъъ, какво означава "нерентабилно" ?Първоначално написано от Анонимко
Бабата на един приятел му гледаше едно растение и много добре знаеше кво е, ама то на село кой ти гледа кво си засадил... а пък мен майка ми не пожела да ми полива "цветето" докато бях на мореПървоначално написано от Lola^6emeta
![]()