.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: ZA vsi4ki ot Varna

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]

ZA vsi4ki ot Varna

Hora ae da organizirame nqkakav kiupon za vsi4ki ot foruma(samo koito sa ot varna de)!Saglasni?Predlojeniq?
    ___to Be Continued___

"XaKePa"
    Guest
    Аз не живея в момента във Варна, но често пътувам и съм навитак. Предложения за място, дата?? Най-вероятно тазо събота и неделя ще съм във Варна.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    пиши направо в темата за града

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    Oki sabota ili nedelq da e!Samo 4e ne sam izmislila to4no kade tai 4e 4akam va6ite predlojeniq...
    ___to Be Continued___

"XaKePa"
    Guest
    То това зависи и колко хора ще дойдат и какво имаш в предвид под купон Малко повече за самата идея

Повече от фен
    Оф...Жаки, за к'о не си ми казала??? Аре някъде по центъра към 15:00 часа. До Мак Доналдс например???? Съгласни??? Моля ви елате! Не искам и тази среща да е пълен провал!!!

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Град
    Anfield
    1. има два Mc Donalds-а
    2. Какъв е този купон в 15:00 или вий тогава ще се разберете за купона, евентуално...

Фен Аватара на neMec`
    Град
    ..In..The..EvEnT..OF..My..DeMisEe..
    ae za kvi kuponi predlagate ve xaxa ni nemoje sa saberem 1 sre6ta kato horata da si napraim ..
    ..impossible...
    ...is nothing...

Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от neMec`
    ae za kvi kuponi predlagate ve xaxa ni nemoje sa saberem 1 sre6ta kato horata da si napraim ..
    оставиги да се радват, все пак и ти си бил на 14 :P

Фен Аватара на neMec`
    Град
    ..In..The..EvEnT..OF..My..DeMisEe..
    dam ma mi stana stranno k1de mi organizirat kupon kat 1 sre6ta nemogat da napraqt.. i mi ska4a s oferta 15 : 00 k1v toz kupon ve?!?!? na sledobedno 4ai4e li 6i sa sabirame ??? kat se organizirate malko i napraim 1 hubava sre6ta p1rvo da se zapoznaim togava mi govorete za drugo..
    ..impossible...
    ...is nothing...

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    Tq ima6e predvid da se saberem da se ogovorim!A ina4e ako ne stane kupon i sre6ta stava makar 4e.....
    ___to Be Continued___

Guest
    Цитирай Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
    Оф...Жаки, за к'о не си ми казала??? Аре някъде по центъра към 15:00 часа. До Мак Доналдс например???? Съгласни??? Моля ви елате! Не искам и тази среща да е пълен провал!!!

tova za palniq proval neznam dali ti si 4oveka koito trqbnva da go kaje za6toto ne te vidqh na mqstoto kat stanete malko po seriozni mi govorete za sabiraniq a 4ak sled tova za kuponi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си