.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Как се справя момчето в секса ?

Момчето как се справя в секса с какво ви дразни най-много и скакво ви прави впечетлени е аа ?

Голям фен
    Град
    Pleven
    Dotuk koi znae kolko velik ljubovnik ne sum imala. Dokato doide denq, v koito nqkoi da me smae s neshto kato cqlo nqma kakvo da gi hvalq. I da vlagat malko poveche staranie- to kef, kef, ama kefa si ostava mai predimno za tqhna milost.
    Blame the sin, not the sinner.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз съм доволна,защото е супер отдаден на това аз да се чувствам добре,да съм предразположена и да стигам до много оргазми.Научил се е да въздържа своя докато аз му кажа,че не издържам и искам и той да е щастлив.Освен това познама и ерогенните ми зони много добре.Пиша му 5.50-да има стимул да се старае още!Идеалният любовник-не е егоист в леглото и дава всичко от себе си да се чувстваш на 7-мото небе.Аз също се старая,де

Дотук мога да кажа само, че ако не харесваш особено въпросния и той няма много опит - нищо не става. Тройки и за двамата ми бивши.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

ami predi posledniq sex s gajeto si qma6e s kakvo tolkova da se pohvalq
    no posledniq put naistinase postara mn i ako bqhme sami sigurno 6tqh napravo da vikam....toi naistina se starae da stigam do nqkolko orgazma i se suobrazqva vinagi s moito mnenie i jelaniq...i az su6to se staraq de {}

Справя се повече от перфектно,чувствам го както с всяка фибра на тялото си, така и с душата си.Кара ме да се чувствам желана и искана и ми доставя огромно удоволствие.Вече сме заедно от година и половина и се познаваме отлично - както и ерогенните си зони.
    Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Май доволните от сексът с гаджето си са тези,които имат дълготрайни връзки.Оборва ли си твърдението,че сексът за 1 нощ е хубаво изживяване?

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Май доволните от сексът с гаджето си са тези,които имат дълготрайни връзки.Оборва ли си твърдението,че сексът за 1 нощ е хубаво изживяване? :-k

Не.Място то ми не е тука но НЕ тои си е наи-добър.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Май доволните от сексът с гаджето си са тези,които имат дълготрайни връзки.Оборва ли си твърдението,че сексът за 1 нощ е хубаво изживяване?
    Ми.. в една сериозна връзка се предполага, че обичаш човекът, с когото си. А любовта всичко променя. Просто е коренно различно, дори не самият секс, целувката ако щете. Когато имаш чувства, правиш всичко с много повече внимание и нежност.
    Да не говорим, че когато двама души са постоянни партньори, те са се опознали и много по-добре знаят за предпочитанията на другия.

Сексът за една нощ.. ми не съм правила и не искам. :Р
    Обичам да обичам. :Р

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си