.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Град
    plovdiv

Кои са най-добрите гримьори в пловдив???

Много ще съм ви благодарна ако дадете мнението си за това кой е най-добрия гримьор в Пловдив [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    и как се определя кои е наи дубър ?!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    plovdiv
    razbira se 4e dobar e tozi koito yspee da te grimira po na4ina po koito iska6 i estestveno da e krasivo.Za men grima e po4ti nai-vajnoto zatova mnogo iskam da namerq grimior,za koito grimiraneto da eeee kato izkystvo.MNogo haresvam tamen grim,koito pravi o4ite tip kote6ki,i ako nqkoi me razbira kakvo iskam da kaja i moje da mi pomogne...6te byda mnogo blagodarna!!!

Guest
    Idiotka =D> Ami nali za tva otvarq tema momi4eto...Za da razbere SPORED HORATA TUK koi sa nai dobrite grimiori i ot koi ne sa ostanali dovolni ??? Kato nqma6 kvo da pi6e6 po temata po hubavo q presko4i...

A po temata... Marie_baby v plovdiv 6to gode dobri ocenki sum 4ul za grimiorite v ARLET ...

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    да в арлет има готини гримьори, но не във всеки, добри са в ъмммм забравих как се казва салотна
    ама щом питаш за пловдив значи имаш представа за нещата
    значи като тръгнеш по златарската улица малко преди да стигнеш джумаята има един салон за красота, там има супер гримьори, поне аз съм много доволна!
    "Целувка за лека нощ"

Guest
    Marie_baby Аз знам каде да отидеш и няма да сажаляваш... Просто е страхотно там.. Ще останеш супер доволна честно. Направо ще онемееш!!! Намира се на бул. "Васил Априлов"26а

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    v salona na Garo,sestra mu grimira unikalno i dava uroci po grim...

Guest
    OOOOOO da ... Na vasil aprilov 26a idi...I pitai za svetlio ... Ei tva e... Nqma drug v plovdiv...

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Гаро

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    И аз щи кажа Гаро
    Доста е добър в тая област
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

миднайт
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
    И аз щи кажа Гаро
    Доста е добър в тая област
    той е фризьор аре стига копирайте мнения , видяхте че тайна каза нещо и айде сега 893892 мнения копи/пейст

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    v salona na Garo,sestra mu grimira unikalno i dava uroci po grim...
    а знаеш ли къде е салона му в плд? може ли адрес

Guest
    Taina{} a znae6 li kak se kazva sestrata na Garo.i mersi za pomo6tta.Nadqvam se da imam pove4ko mneniq do mai mesec...iskaam hubav grimior za abiturientskataaa

Guest
    Аз ща гримирам бе миминце!!! Кво ше хоиш при оня педал гаро... Пф... ... Никав гаро... Сакън...

Marie
    Guest
    :P oo ami ve4e tolkova predlojeniq mi napravi 4ee nqma kak da otkaja...qvno si dosta talantliv...taa koga da doida na proben grim

Красимира Петкова - Професионален гримьор в INGLOT cosmetics Bulgaria - гр. Пловдив - 0898/62 58 49

3-то място на XIX ITALIAN FESTIVAL OF BEAUTY AND HAIRSTYLE – 30.03.2012 - 01.04.2012

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си