- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ИСКАМ СЪВЕТ
Едно момиче за което знам че е имала много момчета ми се обажда и иска да излизаме вече сме излизали заедно няколко пъти и аз я харесвам. Тя ме търси и иска да излиза с мен а в същото време ми казва че си имала приятел - кажете ми какво да правя - това момиче играе ли си с мен или има истински намерения към мен
Според мен си играе по-скоро с теб!Ако не търсиш нищо сериозно,може и да се пробваш!Ама ти сам казваш че ти е казала че си има приятел!Но пък от друга страна може да иска сериозна връзка!По-добре излез с нея и разбери какво точно иска да има с теб!
Това момиче не е сериозно според мен.Лъже приятеля си-прави си сам изводите.За свалячка ли се мисли...незнам.
изчу*каи я и я зарежи....за друго не се надяваи безсмисленно е ! казвам ти го от опит пък от там нататък ти си решаваш....![]()
![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
Никой не може да каже от нас на 100%!Що не хванеш да я попиташ... , ама както казват др. виж как постъпва с приятеля си.Искаш ли да си на негово място?
Ахам...съгласна съм с другите не се хаби явно си имаш работа с Мис свалячкаНищо добро няа да стане щом е имала много момчета а те търси при положение че има гадже...Бъди разумен
![]()
![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
остави я..Първоначално написано от ееееееееееееу
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ox ne se zanimavai qvno se opitva da postavi rekord s kolko momcheta shte bude nai mnogo![]()
Както момчетата, така и момичетата си правят бройки. Затова-само флирт.