.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    ееееееееееееу
    Guest

ИСКАМ СЪВЕТ

Едно момиче за което знам че е имала много момчета ми се обажда и иска да излизаме вече сме излизали заедно няколко пъти и аз я харесвам. Тя ме търси и иска да излиза с мен а в същото време ми казва че си имала приятел - кажете ми какво да правя - това момиче играе ли си с мен или има истински намерения към мен

Голям фен
    Град
    Stz
    Според мен си играе по-скоро с теб!Ако не търсиш нищо сериозно,може и да се пробваш!Ама ти сам казваш че ти е казала че си има приятел!Но пък от друга страна може да иска сериозна връзка!По-добре излез с нея и разбери какво точно иска да има с теб!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Мега фен Аватара на koalka
    Това момиче не е сериозно според мен.Лъже приятеля си-прави си сам изводите.За свалячка ли се мисли...незнам.

изчу*каи я и я зарежи....за друго не се надяваи безсмисленно е ! казвам ти го от опит пък от там нататък ти си решаваш....
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Голям фен Аватара на thirteen
    Никой не може да каже от нас на 100%!Що не хванеш да я попиташ... , ама както казват др. виж как постъпва с приятеля си.Искаш ли да си на негово място?

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Ахам...съгласна съм с другите не се хаби явно си имаш работа с Мис свалячка Нищо добро няа да стане щом е имала много момчета а те търси при положение че има гадже...Бъди разумен
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Супер фен

Re: ИСКАМ СЪВЕТ

Цитирай Първоначално написано от ееееееееееееу
    Едно момиче за което знам че е имала много момчета ми се обажда и иска да излизаме вече сме излизали заедно няколко пъти и аз я харесвам. Тя ме търси и иска да излиза с мен а в същото време ми казва че си имала приятел - кажете ми какво да правя - това момиче играе ли си с мен или има истински намерения към мен
    остави я..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Град
    София
    ox ne se zanimavai qvno se opitva da postavi rekord s kolko momcheta shte bude nai mnogo

Както момчетата, така и момичетата си правят бройки. Затова-само флирт.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си