- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ЦСКА - Славия (6:1)
http://sportni.bg/?tid=40&oid=940449
Коментари относто мача и резултата?
Аз лично не се хваля с този резултат, тъй като Славия не представляват кой знае каква сила в родното ни първенствоКакто и да е, получи се добър мач, имаше добри положения и красиви отигравания. Да бием дано и Бешикташ с толкова
Също момент в мача който ми хареса, беше при втората дузпа за ЦКСА, когато не се знаеше кой ще я бие. Публиката скандираше името на вратаря Ивайло Петров, след което Пламен Марков остана единодушен с тях, и вратаря успя да вкара първия си гол за ЦСКА !![]()
YES,Yes![]()
![]()
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
Браво, много добър резултат. Не мога да коментирам мача, тъй като не съм го гледал.![]()
Гледах само края на 2-рото полувреме.Направи ми впечатление динамичната игра и бързите контраатаки![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
xax направи ми впечатление ДУЗПА ВЕЛИЗАРКА.....
хахах айде сега да спориме дали е имало дузпа![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
хех не бя няяяя да спора..... честито!
те славия ги биха рилски спортист.... така че кво да говориме![]()
да... много са станали зле Славия.. не са това, което бяха предиБългарския футбол съвсем замря
![]()
Браво,мнооого добре.Наздраве!
/rossa./
Добър резултат=D> =D> =D> !!! Ако такива ги вадеше и на вън...![]()
![]()
Успех.Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
ЦСКА се съвзема и малко по-малко ще влезе в миналотогодишната си форма.Като се надявам да е по-успешна.Само трябва да отстрънят Бешикташ.
По смешни дуспи от тези не съм виждал но все пак дори и да ги нямаше пак щяхте да ги биете теи че Честита победа![]()
haha brao na na6te samo cska samo cska ,no za6to dopusnahme 1 gol?
lalala
Това само вие си го знаете![]()
Реалния резултат е 4:1 по простата причина че ония жълтурко съдията Момчил Чорбарков беше решил да удри по едно рамо на Цска.
е да.. като има дузпа за ЦСКА винаги съдията ни е подпрял, ама колкото бяха истински тези дузпи, толкова беше истинска и дузпата на Левски срещу ЦСКА... както и да е...