- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Баси якото..
някоий имаше у подписа си един линк към един сайт с едни котенца там разни работи нещо пишеше и после стихче.ком ли нз аре плс даите саита
are mahnah si podpisa i avatara dano ste dovolni..
mersi mnПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
girl_from_your_dreams, за кво трябва да деформираш форума така гадно с тая снимка![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Ох, какви сладурчета. Приличат на моите. Има ли тема, в която да си слагаме снимките на котките. Ако няма, хайде да направим.![]()
mii 6toto si e moitaПървоначално написано от scissorhand
![]()
Ъъъъ
Разбирам че се харесваш, ама айде смали я....![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
kak ako moje da mi q smali6 6te sam ti mn blgodarna i shte poluchi6 mn celuvchiciПървоначално написано от scissorhand
![]()
целувчици не ми трябват, смалих я за доброто на форума![]()
http://img161.imageshack.us/img161/1...1268676iq4.jpg
Ако ти е прекалено малка си я смали сама на фотошоп или няква друга програма, не е толкова трудно.
dai az shte ti q smalq
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Ето ги тук същите котенца, само че си бях играла преди време да ги събера на slideshow![]()
мерси тука по ме кефят адски сладурчета са обожавам котенцаПървоначално написано от Just_One_Girl
![]()
Вземи го разкарай тоя аватар и шибания подпис, или най-добре се гръмни. Ще зарадваш огромна група от хора.
nqma pyk da go mahna za da vi drazniПървоначално написано от Psycho Realm
![]()
girl_from_your_dreams - Аз ти сложих Adblock на Firefox-a и не ти виждам аватар изобщо.Предлагам всички, които имат тази възможност да забранят на картинката и да се зарежда.
![]()
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
http://www.picvalley.net/u/28/27445_082.JPG така е добре според мен![]()
Първоначално написано от Psycho Realm
that's ma man!
![]()
kraino vreme e da se nalagat nqkakvi limiti za golemina na avatara...adski e drazne6to kogato nqkoi sloji ne6to po-golqmo ot 250x250
Първоначално написано от Joey Tempest
![]()
![]()
![]()
![]()