- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kilogrami
abe iskam da popitam ako si visok 158 sm kolko gore dolu trqbva da tejish? blagodarq predvaritelno![]()
![]()
Ако си момиче 35-40 кила ...Първоначално написано от azito
Ако си мomиче при тоя ръст и килограми ще изглеждаш като повечето момичета - ужасно.
Ако си момче - между 58 и 68, зависи каква структура имаш.
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
ami momi4e sym a pyk ne mislq 4e trqbva da sam 40kg![]()
plius tova ne sym debela ili pylna samo leko v dupeto ......dvija se mejdu 49-50-51 zavisi kvo sym qla i kvo sym praila ............ta se pitam normalno li e ??? shtoto mai trqbva sym nqkyde 46-48 ama nz ........
Идеална си бе муцка,при по-малко от 49-50 ще приличаш на чирус..а нали знаеш,че все пак трябва да има къде да се хване![]()
ami kak da ti kaja.. az sum visoka 158 i teja 43 kg.. i iskam da svalq 2-3 kilca..Togava shte sum perfektna
...kilogranite ne sa opredelqshti,no spored men trqbva da varirash za tozi rust okolo 44-45..49-50 sa mn!
Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
Zigmund Froid
имам една приятелка която е почти колкото тебе високо, а можи да е точно толкова и тежи 42кг и според мен изглежда доста добре, ама то и от кокалите си зависи![]()
От деня, в който се раждаме Смъртта започва да обмисля края ни.Тя ни преследва....
права си.при всеки е различно .на едни кокалите има тежат мн повечеПървоначално написано от deizi
![]()
mi az 160 i teja 48 nz dali e normalno no tolkova okolo 45-50 mislq 4e e normalno za rustta ti
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
mi kvo da vi kaja az si se 4udq ot kyde mi idvat teq kilogramivsi4ko si mi e ok .............. ve4e nz kvo da pravq
![]()
![]()
s0c00l
nqma vruzka da teji m/u 35-40 kilograma.. vsichko shte i stoi kato na zakachalka.. Az s moite 42-34 kg ne moga da si namerq razmer na dr ..a ako sum s 5 kila po na dolu shte trqbva da xodq gola ili da pazaruvam ot detski magazin
Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
Zigmund Froid
На тоя ниския ръст смятам че тряа си към 45...50 е прекалено мноо, сигурну имаш дебел задник.ХАХАХ![]()
mne zadnika mi hich ne e debel!!!a i dneska hodih na lekarkata mi i se premerih kolko sam visoka i sam 161...ta kolko kg trqq da sa?
Нормален ли си? По твоята логика аз съм невероятно дебела.Първоначално написано от s0c00l
da be i az vikam 4e 35-40 sa ADSKI malko kila az tolkova tejah v 4etvarti klas!!!![]()
ми аз съм 1.64 и тежа 46 и тряя да сваля 2-3 кг и всичко ще е супер
45 и 6 кг ще са ти перфектни![]()
Епа ние откъде да те знаеме.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Иначе за 158 от 42-43 до 48 е нормално.
Ами ако се вярва на формулите трябва да си 48-49-50 кг, и все пак всичко мноого зависи от структурата и костите![]()
Плюс това 2 или 3 килограма повече от формулите..едва ли са проблем
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
Ами аз съм 161 и съм 43 кг и съм напълно нормална според мен. Нито съм дебела, нито съм кльощава. За този ръст като си представя 50 кг ....... това са страшно много, попринцип се смята, че идеалните за тези размери кг са м/у 44 и 48.
Ако 48 са добри килограми, значи 50 не са болка за умиране. Тези 2 килограма може да са просто защото момичето има тежки кости.
eto tuk moje6 da go iz4isli6Първоначално написано от SeXyTo_f
![]()
moq nevinnost i greh.....