.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Хума?!?

Повече от фен

Хума?!?

От аверки съм чувала, че е ефикасно средство срещу гадните черно точки по лицето. Наистина ли действа? А и още един въпрос!!! Понеже майка ми е алергична към хума и има няк'ва вероятност и аз да съм, какви са алергичните реакции? Предполагам няк'ви обриви. Бързо ли изчезват. Плс кажете ми, щото съм решила до края на седмицата да си купя хума!

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Голям фен
    за хумата и аз знам че се правят много добри маски за лицето,но незнам дали точно за черните точки!а колкото до алергичните реакции-напълно си зависи от кожата ти,попринцип би трябвало да е някъв обрив(ако въобще си алергична)но за колко ще се махне...
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Само не разбрах какъв е смисъла да махнеш черните точки с цената на един солиден обрив например? Щом не си сигурна дали ти понася, по-добре недей го прави.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Just_One_Girl
    Само не разбрах какъв е смисъла да махнеш черните точки с цената на един солиден обрив например? Щом не си сигурна дали ти понася, по-добре недей го прави.
    защото ник'ви кремове, тоници и незнам си още к'во не действат. А и не е много голяма вероятноста да съм алегична. Плюс това майка ми е лекар и каза, какво трябва да направя. Лицето ми е чисто. Акнето ми го няма. Намерих си ефикасен лосион, но тези черно точки ааадски мн ме измъчват

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    ami otidi na kozmetik ako ima6 vyzmojnost da ti gi po4isti.dr variant e s lenti4kite na Nivea(moje i dr,no az tezi sum polzvala i sum dovolna ako se izpolzvat pravilno).te sa specialno za 4erni to4ki.struvat kum 1,50 i mai izliza skupi4ko..ina4e xumata e straxotna za liceto-az sega si napravix s xuma,kiselo mlqko i med.izglajda i po4istva,moje i v/u to4kite da ima efekt nz..otnosno alergiqta-za6to ne probva6 na malka 4ast ot maskakata na liceto ti,a ne na cqloto?primerno bradi4kata ili nosleto?taka ako ima6 nqkakvi reakcii 6te se poqvqt samo na 1 mqsto i nqma da e 4ak takyv problem..uspex
    moq nevinnost i greh.....

Guest
    мерси за инфото, ама тези лентички един пакет ли струва 1, 50? Още утре си купувам хумичка...

пффф, тва хумата е много коварно нещо - мазах се и ми се появиха 1000 пъпки беше отвратително.
    от месец не се мажа и нямам почти никви... така че пак е според зависи
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    мерси за инфото, ама тези лентички един пакет ли струва 1, 50? Още утре си купувам хумичка...
    Не,лентичката...те затова излизат скъпичко А маската с хума е страхотна,прави кожата мека и гладка и става и за черни точки

За авторката-съмнявам се да си алергична,май това не се предава по генетичен път,и все пак като се притесняваш първоначално пробвай с малко хума на ръката или някъде другаде,ако всичко е наред действай смело!
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    s humata stava mn qka maska za kosa,oba4e az za lice ne q polzvam,poneje sled kato q izmiq i liceto mi stava ujasno 4erveno,kato 4e li sam izgorqla

za alergi4ni reakcii ne znam no komshiikata mi kaza 4e polzvala i mnogo i pomognalo protiv pupkite

Някой спомена за някаква рецепта с хума,мед и кисело мляко!.....?Моля кажете ми какви са съотношенията между продуктите!
    А също и някои да напише някоя и друга масчица за коса с хума!
    Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...

Град
    Dreamland
    Маска на Клеопатра:хума,мед и мляко

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    знам, че е доста тъпо, но бихте ли ми обяснили:
    Какво е ХУМА???
    виждам, че доста се използва и аз искам да разбера какво е
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Да, хумата наистна много изчиства лицето.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Да, хумата наистна много изчиства лицето.
    би ли ми обяснила какво е това
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Ami,humata e bqla glina!
    Mnogo e polezna za pravene na maski za lice i za kosa!
    Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    За черни точки аз ползвам кафе, това, което остава в кафе машината или в кафеварката...иначе имам и един тоник за премахване на черни точки на Ейвън, мога да кажа, че е добър

UOU!!!
    Това с кафето не го бях чувала досега!!??!!??!!
    Можеш ли да ми обясниш за какво става вапрос?Какво правиш с кафето?Мажеш ли го?Триеш ли си с него лицето??!!??

Град
    Dreamland
    mda,az su6to sam 4uvala za kafeto,nqkade pi6e6e 4e ima piling efect kato vtriva6 utaykata po liceto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си