- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 25 септември, денят на целувката!!!
Какво мислите за този ден? Събирате ли точки. Какво правите на него? Въобще приемате ли го като празник или просто като поредния обикновен ден. Но, милички, това е националния ден на целувката!!! Забавлявайте се!!!
Нема такава глупост!
ОМФГ![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Ооооо как бях забрвил ! Мерси че ми напомни и тая година да изпратя посланието на 15 човека !
"ytre e nacionalniq den na celuvkata!ako ne zaradva6 s tazi novina nikogo,nqma da ti varvi v tiq raboti 7 godini!Testa e proveren dokrai ot lichen opit!Sled 4 dni nqkoi 6te ti se priznae v lubov,nqkoi,koito naistina te obi4a!Ako ti skasa6 verigite(okovite)vrazkata(nz) vinagi 6te badesh neyda4nik!I taka,izprati tova suob6tenie na 15 4oveka"
Е са ше оспамя целия форум !
![]()
![]()
![]()
![]()
Бахти детските истории ...
Преди малко разбрах, че е такъв ден. За съжаление няма кой да целуна.![]()
Не си спомням много, много, но целувка по бузата е 1 точка, с уста 2 пък с език 3.
Май ще съм с нулев резултат, хах.Първоначално написано от Анонимко
![]()
i AZ MAI 6TE SAM S REZULTAT:0
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
жалко, че не сме на даскало. Там поне ние момичетата може да целуваме аверките си по бузката, ама при момчетата май е по-трудничко..![]()
и азПървоначално написано от TheNightRider
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
някоя целувка от майка ми или някоЯ пр може да намажа![]()
и аз такаПървоначално написано от sineoka_kukla
Nooooo. Къде сега ще търся 15 човека.Първоначално написано от Fena
![]()
А между другото авторът щом го е проверил от собствен опит..."винаги ще бъде неудачник".Поне нема сме единствените.
Уат Дъ ФъкЗа пръв път чувам такова чудо
ШАРЕНИЯ ^^
Ех що в понеделник не е 25ти...ся и аз ще съм с 0 точки...
![]()
/rossa./
Чакайте уе!!То в понеделник е 25ти,нали?![]()
/rossa./
Да, понеделник е 25-ти, а за този ден разбрах днес. Брей какъв ден имало в годинатаПървоначално написано от midian
.
Е,дори и да е понеделник пак няа да събера точки...![]()
/rossa./
И като събереш супер много точки ставаш някъф най-якия пич... вдигаш левъл, нали нали нали?!
Saatana vittu perkele hate crew!
...и може би по съдба.Първоначално написано от TheNightRider
Може да направим ден на нецелуването, хах.![]()
Що за глупост е това?![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.