Да ви разкажа моята историйка.В мойто даскало и едно много сладко момче(то не е само едно сладко,но той е различен),не се познавахме много добре докато не отидохме от училище на една екскурзия,там бяхме много хора,понеже нямаше други места,аз трябваше да седна при него,защото той беше сам,супер беше на тази екскурзия,говорехме си,закачахме се,гушкахме се и т.н.Като се прибрахме всичко продължи,виждахме се всеки ден,просто си прекарвахме супер.След,което един ден си писахме и той ми каза,че ме харесва,после ми писа,че ме обича,аз му казах,че го обичкам като приятелче,той ми каза,че не ме иска като приятелче,а като гадже,но аз не....и така продължихме известно време,но после постепеннно спряхме да се виждаме толкова често,да се закачаме,гушкаме и т.н.,но тогава аз осъзнах,че го харесвам,минха вече около 5-6 месеца,а аз не спирам да го харесвам,пропилях шанса и не знам какво да правя,като го видя и направо полудявам.Кажете ми какво да правя моля ви,да му призная или да си останем само приятели...