.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

байбатко
    Guest

Свирки спин

Спин от свирки лови ли се бе ?

Фен
    Град
    Franciq
    Mai ne.c

Голям фен
    Град
    Stz
    И аз не съм сигурна!Но мисля,че спин не но има други болести които могат да се хваната!Виж на всички мненията щото не съм 100% сигурна!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Ако има раничка на пениса и в устата - да!

Guest
    abe spored men e mnogo opasno,6toto kato popadne v teb virusa mislq,4e nqma kak da ne se zarazi6.

естествено че ДА,та нали в семенната течност се съдържа вирусът ХИВ ЛЕЛЕЛЕЛЕ аман от сексуално неграмотни хора
    Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш

Цитирай Първоначално написано от angel4e_s_krila
    естествено че ДА,та нали в семенната течност се съдържа вирусът ХИВ ЛЕЛЕЛЕЛЕ аман от сексуално неграмотни хора
    Един образован човек тука
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

Естествено, че се хваща и то не само СПИН, ами всички венерически болести. Ако момичето има рана в устата или на устните може да се предаде.
    2т. забрана за ползване на профил

Оф немога да разбера някои,незнаят кви болести могат да си навлечат и кви болести има по принцип а тръгнали секс да правят офффффффф
    Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш

azzzzz
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от angel4e_s_krila
    Оф немога да разбера някои,незнаят кви болести могат да си навлечат и кви болести има по принцип а тръгнали секс да правят офффффффф
    alo razbira4ite...q togava kajete ot 6pakli moje da se zarazi6?

мед. сестра Ина Костова
    Guest
    От свирка СПИН не се хваща! Научете се най-после! От целувка, допир, охапване от комар и т-н. СПИН не се хваща. СПИН се хваща по кръвен път, ако ти прелеят кръв или правиш секс без презервативи.

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    Цитирай Първоначално написано от мед. сестра Ина Костова
    От свирка СПИН не се хваща! Научете се най-после! От целувка, допир, охапване от комар и т-н. СПИН не се хваща. СПИН се хваща по кръвен път, ако ти прелеят кръв или правиш секс без презервативи.

Това за мен е наи-умното мнение.От тези тука.

Guest
    СПИН СЕ ХВАЩА И ПО ПОЛОВ ПЪТ И АКО ИМА РАНИЧКА В УСТАТА НА МОМИЧЕТО И МОМЧЕТО СВЪРШИ В УСТНАТА КУХИНА ВЕРОЯТНОСТТА ДА СЕ ЗАРАЗИ Е ОГРОМНА ТЪЙ КАТО ВИРУСЪТ НА СПИН СЕ СЪДЪРЖА И В СЕМЕННАТА ТЕЧНОСТ!

И аз смятам , че е възможно, затова преди да го направите , трябва добре да познавате човека до себе си и да сте запознати със здравословното му състояние.

С малката подробност, че спермата ( както и вагиналните секрети ) съдържат вируса в много по-голяма концентрация, отколкото слюнката.
    Така, че и без да има някакви ранички, пак е възможно. Естествено, че вероятността не е голяма, но риск съществува и това си е факт. (:

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    При свирка опасността е повече за жената, именно заради спермата... Все пак ако не свършва в устата и преди това е пишкал.. опасността е почти минимална да хване точно Спин, а за мъжа е никаква, ако му правят свирка без презерватив. За други болести обаче вероятността е огромна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си