.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: help me pls :0

help me pls :0

s edno momi4e hodq 7 dena i mnoo si se kefim edin na drug... no kato 4eli nqmame mn obshti temi za razgovor ... tq govori mn pove4e s priqtelite si ot kolkoto s mene i da se opoznavame..kogato i zadam vypros na koito o4akvam sled kato otgovori da me popita "A TI " tq prosto otgovarq i mlykva.. a az se imam za dosta prikazliv poprincip i kato gledam pred priatelite si tq syshto.. no neshto ne se vryzva .. zashto s mene e taka.. sled kato tq me potyrsi poprincip i t.n. ???? help

Начии ,аз съм имал подобни мисли като твоите ( но само мисли) и в крайна сметка осъзнах ,че няма как да си говорите абсолютно винаги без да спирате. Като сте в компания с други , седиш до нея и не приказваш толкова с нея ,колкото с останалите , гледай да си забавен и тн(такиз простотии ) , като от време на време я целуваш и така. Иначе дългите и интересни разговори ги оставяй докато сте двамцата само. Ако толкова и тогава не се сетиш нещо(което е нормално и не невъзможно) разпитвай си я , изслушвай внимателно , давай коментари , разкажи за стари свои случки - едва ли през миналите години не си правил нищо интересно
    CoNcEnTrAtE !!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne se pritesnqvai.. Ne moje postoqnno tq da ti govori na tebe.. Pyk i ste zaedno ot tolkova malko vreme.. moje da i e pritesneno oshte ot tebe.. da e nervna.. Pyk i ima razlika mejdu priatel i gadje.. :P

blagodarq vi :P

Мега фен Аватара на koalka
    Може още да е притеснена и да не може да се отпусне докрай.Ходите от 1 седмица-дай й малко време.

Голям фен
    Град
    София
    Когато си в началото на една връзка, венаги и кофти понеже не знаеш какво харесва другия човек, какви са му интересите и не по тая логика и не знаеш какво да му кажеш. Обаче като мине повече време нещата идват от само себе си, в смисъл и сега можеш да я разпиташ нещо за нея и оттам да тръгне разговора, както казаха горе, обаче като мине малко време и няма да се усещате, а ще говорите за всичко съвсем естествено и непринудено

Мега фен Аватара на iiirish
    може би момичето не може още напълно да се отпусне при теб. преди може и да го е правила, но преди сте били просто познати, които са флиртували един с друг, а сега вече сте заедно като двойка! това може да е малко или много плашещо за едно момиче. не бързай да си правиш заключения за поведението й. остави нещата за сега така както са. ще мине малко време и тя ще се отпусне напълно, ще започнете да споделяте и т.н., но за всичко е необходимо време

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    trqbva da proqvish malko turpenie i vsichko shte se opravi..moje bi se pritesnqva...

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Когато си в началото на една връзка, венаги и кофти понеже не знаеш какво харесва другия човек, какви са му интересите и не по тая логика и не знаеш какво да му кажеш. Обаче като мине повече време нещата идват от само себе си, в смисъл и сега можеш да я разпиташ нещо за нея и оттам да тръгне разговора, както казаха горе, обаче като мине малко време и няма да се усещате, а ще говорите за всичко съвсем естествено и непринудено
    =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ne se pritesnqvai.. Ne moje postoqnno tq da ti govori na tebe.. Pyk i ste zaedno ot tolkova malko vreme.. moje da i e pritesneno oshte ot tebe.. da e nervna.. Pyk i ima razlika mejdu priatel i gadje.. :P

Re: help me pls :0

Цитирай Първоначално написано от gatuzo
    s edno momi4e hodq 7 dena i mnoo si se kefim edin na drug... no kato 4eli nqmame mn obshti temi za razgovor ... tq govori mn pove4e s priqtelite si ot kolkoto s mene i da se opoznavame..kogato i zadam vypros na koito o4akvam sled kato otgovori da me popita "A TI " tq prosto otgovarq i mlykva.. a az se imam za dosta prikazliv poprincip i kato gledam pred priatelite si tq syshto.. no neshto ne se vryzva .. zashto s mene e taka.. sled kato tq me potyrsi poprincip i t.n. ???? help
    call 911

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си